ειδήσεις

Andy Pad και Andy Pad Pro: χαμηλού κόστους tablets

Μήπως θα θέλατε, ένα χαμηλού κόστους tablet, το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες σας; Μια εταιρεία, η Andy Pad, που έχει την έδρα της στην Αγγλία, άρχισε την σταδιακή διάθεση τέτοιου είδους προιόντων. Στο επίσημο site της εταιρείας μάλιστα, ''ανέβηκαν'' ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες αλλά και η τιμή τους.
Πρόκειται για δύο tablets, που φέρουν την ονομασία Andy Pad και Andy Pad Pro. Το πρώτο έχει τιμή που ανέρχεται στα £129 (περίπου $210) ενώ η επίσημη τιμή του δεύτερου αγγίζει τα £179 (περίπου $290). Και οι δύο συσκευές, τρέχουν Android έκδοσης 2.3 Gingerbread. Επιπλέον φέρουν οθόνη των 7 ιντσών και υποστήριξη WiFi.
Το Andy Pad έρχεται με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8 GB, μία κάμερα στην μπροστινή πλευρά, ανάλυση βίντεο 800x600 σε αντίθεση με το Andy Pad Pro που έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ανάλυση βίντεο 1024x768 , κάμερα στο μπροστινό και πίσω μέρος. Και τα δύο διαθέτουν πλήθος εγκατεστημένων εφαρμογών και παιχνιδιών. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με τις συσκευές εν δράσει. Αυτή τη στιγμή διατίθενται αποκλειστικά από το online κατάστημα της κατασκευάστριας εταιρείας, ενώ δεν λέγεται ακόμη αν θα γίνει διαθέσιμο και μέσω άλλων καταστημάτων.

About Freegr network

Από το Blogger.