ειδήσεις

Ψηφιακή Σύγκλιση στα χαρτιά ή στη πράξη;

Στο διαδικτυακό τόπο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», www.digitalplan.gov.gr, βρίσκονται πλέον διαθέσιμα αναλυτικά στοιχεία για την πρόοδο του προγράμματος, τα οποία αποτυπώνουν με εύληπτο τρόπο, χάρη στη χρήση επεξηγηματικών γραφημάτων, την εξέλιξη υλοποίησης των δράσεων του προγράμματος.
Αναλυτικότερα, οι διαθέσιμες πληροφορίες στην ενότητα «Το Πρόγραμμα με μια ματιά» της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου αφορούν τόσο τη συνολική πρόοδο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, όσο και τα επιμέρους δεδομένα για τις δράσεις του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Μέσω της περιήγησης στη συγκεκριμένη ενότητα, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται, μεταξύ άλλων, για την πρόοδο των Εντάξεων, Νομικών Δεσμεύσεων και Δαπανών των πράξεων της Ψηφιακής Σύγκλισης, ανά Πρόσκληση, δράση Κρατικής Ενίσχυσης, καθώς και για την προοδευτική μεταβολή των δεδομένων από την έναρξη του προγράμματος έως σήμερα.
Τα στοιχεία ΟΠΣ που απεικονίζουν μέσω των γραφημάτων αναλυτικά τη δημοσιονομική πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» ανανεώνονται σε δεκαπενθήμερη βάση.
Στόχος της αναλυτικής παρουσίασης των αριθμητικών δεδομένων του προγράμματος είναι η ουσιαστική και πλήρης ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για την εξέλιξή του.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

About Freegr network

Από το Blogger.