ειδήσεις

Έρχονται οι Ivy Bridge Pentium

Η κυκλοφορία τους είναι προγραμματισμένη για το τρίτο τρίμηνο του 2012. Οι λεπτομέρειες για αυτούς τους νέους επεξεργαστές είναι λιγοστές γι αυτή τη στιγμη, αλλά ένα προηγούμενο report αποκάλυψε πως οι επερχόμενοι επεξεργαστές της Intel θα κινηθούν σε ένα νέο σχήμα ονομασίας που θα αποτελείται από 4 ψηφία.
Ως αποτέλεσμα οι νέοι επεξεργαστές θα αποτελούνται από την σειρά G2000, και θα έχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως όπως το TDP που θα είναι 55Watt, δηλαδή 10Watt λιγότερα από τους ομόλογούς τους τεις σειράς Sandy Bridge. Οι νέοι επεξεργαστές θα περιλαμβάνουν 2 πυρήνες, 3MB L3 Cache, ενώ δεν θα έχουν τις τεχνολογίες Hyper Threating και Turbo Boost. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν οι G2000 Pentium θα έχουν βελτιώσεις στην GPU όπως αναμένεται να φέρει η Intel για τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Ivy Bridge, αλλά υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα πως το DirectX 11 θα είναι παρόν στους Pentium.
Σύμφωνα με το Fudzilla η τιμή τους θα κυμένεται στην τιμή των Pentium της σειράς Sandy Bridge, αλλά θα έχουν καλύτερες επιδώσεις από αυτούς. Ivy Bridge θα είναι η κωδική ονομασία που χρησιμοποιείται για την συρίκνωση του die στα 22nm των σημερινών chip με κωδική ονομασία Sandy Bridge, και βασικά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά με κάποιες μικροαλλαγές και βελτιώσεις.

About Freegr network

Από το Blogger.