ειδήσεις

Πρώτη συσκευή της Nokia με εύκαμπτη οθόνη!

Η φινλανδική κατασκευάστρια εταιρία φαίνεται πως επέλεξε την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει κατά την διάρκεια του Nokia World 2011 που διεξάγεται στο Λονδίνο, το νέο πρωτότυπο smartphone Nokia Kinetic, με ιδιαίτερο προσόν την εύκαμπτη οθόνη του.
Ο χειρισμός της συσκευής βασίζεται στην κίνηση της οθόνης, για παράδειγμα εάν κάποιος θέλει να προβάλει φωτογραφίες και να πραγματοποιήσει zoom in/out το μόνο που έχει να κάνει είναι να λυγίσει την συσκευή προς τα μέσα/έξω. Αντίστοιχα για scolling σε αρχεία μουσικής ή φωτογραφιών, το μόνο που απαιτείται είναι η περιστροφή του τηλεφώνου. Η Nokia υποστηρίζει ότι υπάρχει άμεση ανταπόκριση στο κάθε κίνηση της συσκευής και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ανθεκτικότητας. Όλα αυτά συνδυάζονται φυσικά και από την αντίστοιχη σχεδιαστική άποψη και φιλοσοφία.
Δεν αποκαλύφθηκε η πιθανή περίοδος κυκλοφορία του νέου smartphone ή tablet εάν θέλετε, αλλά η Nokia έκανε σαφή υπαινιγμό ότι για τις συγκεκριμένες συσκευές υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά την κατασκευή τους, ώστε να μην είναι τόσο ευάλωτα σε περίπτωση θραύσης από ένα απλό πέσιμο.

About Freegr network

Από το Blogger.