ειδήσεις

ASRock Z77 OC Formula

Η ASRock παρουσίασε την νέα high-end μητρική για socket LGA1155, ειδικά κατασκευασμένη για overclocking, την Z77 Formula OC. Το νέο προϊόν έχει χαρακτηριστικά της Extreme και της Fatal1ty σειράς.
Το επίκεντρο του σχεδιασμού της είναι το δυναμικό overclocking του επεξεργαστή, με την ASRock να επικεντρώνετε σε ισχυρό κύκλωμα VRM, ενεργής ψύξης για την περιοχή CPU VRM, και φιλικά προς τον overclocker χαρακτηριστικά.
Η ASRock Z77 OC Formula, διαθέτει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά:
• Formula Power Kit
Το σύστημα τροφοδοσίας της μητρικής αποτελείται από 12+4-phase PWM, που συνεπικουρείται από Premium Alloy Chokes, υψηλής ποιότητας νέου σχεδιασμού πυκνωτές MFC (Multiple Filter Cap) που αποτελούν ένα συνδυασμό από υψηλής αγωγιμότητας MLCC, DIP caps και POSCAP και DSM MOSFETs (Dual-Stack MOSFETs).
• Formula Cooling Kit
Πρόκειται για μία υβριδική λύση. Το παθητικό σύστημα ψύξης, μετατρέπεται σε ενεργό, τόσο με την χρήση ανεμιστήρα όσο και με την χρήση συστήματος υδρόψυξης, αφού η εταιρεία έχει ενσωματώσει κατάλληλες υποδοχές για σωληνώσεις. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του motherboard, είναι το 8-layer PCB ( 4 x 2oz copper PCB) που διαθέτει και το οποίο βοηθάει επίσης στην σημαντική μείωση της θερμοκρασίας της μητρικής. Επίσης η ASRock προσφέρει στην συσκευασία της Z77 OC Formula, ένα σωληνάριο με θερμοαγώγιμο υλικό τύπου GEILD GC-Extreme, για να το χρησιμοποιήσει ο χρήστης στον επεξεργαστή του.
• NEW UEFI GEARS
Η ASRock συνεχίζει την καλή δουλειά στο UEFI BIOS. Το νέο (UEFI) BIOS δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει και την παραμικρή παράμετρο στο σύστημα του, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία χρήσης.
• NickShih's OC Profile
Ο Nick Shih, έχει βοηθήσει την ASRock, στο να δημιουργήσει ένα προφίλ με προ-ρυθμίσεις που θα επιτρέψει στον χρήστη να υπερχρονίσει τον επεξεργαστή του, στα όρια του χωρίς ιδιαίτερο κόπο και δυσκολία.
Τα χαρακτηριστικά overclocking δεν σταματάνε εδώ. Η ASRock έχει εξοπλίσει την Z77 OC Formula με πλήκτρα Power On/Off και Reset, με πλήκτρα OC για την αυξομείωση της συχνότητας λειτουργίας/πολλαπλασιαστή, με σημεία μέτρησης τάσεων (V-Probe points), με Dual UEFI BIOS, με διακόπτες για την ρύθμιση των PCI Express lanes, με αισθητήρες θερμότητας που συνοδεύονται από φωτεινές ενδεικτικές λυχνίες σε όλο το πλάτος και μήκος του PCB καθώς και με Debug LEDs.
• Formula Connector Kit
Για την τροφοδοσία του επεξεργαστή, η ASRock χρησιμοποιεί στην Ζ77 ΟC Formula, τετράγωνου σχήματος ακροδέκτες. Ο νέος High-Density Power Connector μειώνει τις απώλειες κατά 23% ενώ μειώνει την θερμοκρασία έως και 22℃. Τόσο στους ακροδέκτες του socket LGA1155 όσο και στους αντίστοιχους ακροδέκτες των υποδοχών PCI Express, η ASRock έχει προσθέσει περισσότερο χρυσό (15μ Gold Finger), για "καλύτερη επαφή" και υψηλότερη απόδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.