ειδήσεις

Windows 8 RT: ευρεία υποστήριξη από τους κατασκευαστές

Ο Mike Angiulo, αντιπρόεδρος τού τμήματος Microsoft Ecosystem & Planning, ανακοίνωσε τα σχέδια τής εταιρείας του για τα Windows 8 RT.
Έτσι, ανάμεσα στους κατασκευαστές που θα υποστηρίζουν το επερχόμενο λειτουργικό περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι ASUS, Dell, Samsung και Lenovo. Εκτός από το λανσάρισμα μένει η Acer. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις τεταμένες σχέσεις της με την Microsoft το τελευταίο καιρό.
"Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τις νέες χαμηλής ισχύος υπολογιστές x86 των Windows 8 που θα επωφεληθούν από καινοτομίες SoC πλατφόρμας της Intel να παρέχει πάντα και πάντα συνδεδεμένος εμπειρία (γνωστή ως συνδεδεμένο σε κατάσταση αναμονής). Μόλις πρόσφατα, η Lenovo ανακοίνωσε το ThinkPad ταμπλέτα 2, η οποία προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό νέων χαρακτηριστικών χτισμένο στην πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel ® Atom επεξεργαστή.ίο.
Η Microsoft έχει εργαστεί πολύ σκληρά με αυτή την έκδοση να παρέχει τα εργαλεία και υποστήριξη για να συμβάλλει στη δημιουργία νέων υπολογιστών που είναι πιο αξιόπιστα, πιο γρήγορα, χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους του συστήματος, και να φορτώνει το λογισμικό γρήγορα σε σχέση μευπολογιστές Windows 7. Από το νεότερο ™ Ultrabook με τα πιο ισχυρά και επεκτάσιμη θέσεις εργασίας, τα Windows 8 υπολογιστές βρίσκονται στο δρόμο για την επιτυχία."

About Freegr network

Από το Blogger.