τεχνολογία

Η έκδοση του iOS 6 Beta επιταχύνει τις αναβαθμίσεις

Η τελευταία iOS 6 Beta αν και δεν έχει πολλές εμφανείς αλλαγές (εκτός του ότι αφαίρεσε την εφαρμογή του YouTube) έχει μερικές αλλαγές πιο κρυμμένες και πιο σημαντικές. Η τέταρτη beta έκδοση εκτός από τα bug fixes έχει βελτιώσει αρκετά τα downloads από το App Store κάνοντας τα update πολύ γρήγορα.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω (το οποίο δημοσιεύτηκε από το Βραζιλιάνικο site BlogdoiPhone) η αναβάθμιση στην εφαρμογή Podcasts της Apple, θέλει πολύ λιγότερο χρόνο στο iOS 6 beta 4 σε σχέση με το iOS 5.1.1.
Αν και τα iPhone στο βίντεο θα μπορούσαν να είχαν συνδεθεί σε διαφορετικά wifi με το ένα να είναι συνδεδεμένο σε ποιο γρήγορη σύνδεση από το άλλο, το Cult of Mac επιβεβαιώνει ότι ισχύει κάνοντας ένα δικό του πείραμα με την εφαρμογή BBC iPlayer πάνω σε δυο iPhone 4S που το ένα είχε την έκδοση iOS 6 Beta 4 και το άλλο την iOS 5.1.1.
Το BlogdoiPhone πιστεύει ότι η Apple παρουσιάζει επιτέλους τις «delta» αναβαθμίσεις στο iOS 6. Αυτό σημαίνει ότι αντί να κατεβάζετε ξανά ολόκληρη την εφαρμογή, κατεβάζετε μόνο ότι έχει αλλάξει στην εφαρμογή σαν κάποιου είδους patch.
Φυσικά για να συμβεί αυτό, οι iOS developers θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίον ανεβάζουν τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών τους. Αντί να ανεβάζουν στο App Store ολόκληρη την εφαρμογή θα πρέπει να ανεβάζουν μόνο τις αλλαγές που έχουν κάνει. Φαίνεται ότι η Apple με την δικιά τους εφαρμογή Podcasts δοκιμάζουν τις «delta» αναβαθμίσεις για να δούνε το πόσο καλά δουλεύουν πριν τις κάνουν διαθέσιμες και στους υπόλοιπους.

About Freegr network

Από το Blogger.