παιχνίδια

Το Dead Trigger είναι πλέον δωρεάν ως αντίδραση για την πειρατεία

Πριν λίγο καιρό οι προγραμματιστές του Dead Trigger ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με ζόμπι έχοντας εκνευριστεί με την στάση της Google στο θέμα της πειρατείας είχαν πάρει την απόφαση να το διαθέσουν δωρεάν στο Android σαν μια ένδειξη διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση!
Από χθες το Dead Trigger είναι διαθέσιμο πλέον και για το iOS. Τι έγινε λοιπόν? Σύμφωνα με το the Verge ο CEO Marek Rabas της εταιρείας πίσω από το Dead Trigger είπε πως όπως και με το Android η πειρατεία και στο iOS είναι το ίδιο μεγάλη με αποτέλεσμα να δράσουν ανάλογα!
"the number of pirates on iOS is comparable with the amount of jailbroken devices."
Σαν προγραμματιστές μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η δημιουργία ενός παιχνιδιού ειδικά σαν το Dead Trigger είναι κάτι που απαιτεί χρόνο, κόπο και πολλές θυσίες. Επίσης ξέρουμε και ξέρετε καλά πως η πειρατεία είναι 2 κλικ μακριά αν έχετε κάνει jb το iPhone ή το iPad σας.
Τόσο η Google όσο και η Apple πρέπει και οφείλουν να προστατεύουν τέτοιες προσπάθειες γιατί μπορεί το App Store της Apple να είναι απλά υπέροχο αλλά φαινόμενα σαν το παραπάνω είναι λυπηρά.
Τώρα λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία και κατεβάστε σήμερα δωρεάν το παιχνίδι και δείτε γιατί μια τέτοια προσπάθεια αξίζει να είναι με πληρωμή στο App Stor

About Freegr network

Από το Blogger.