τεχνολογία

Gigabyte FM2 motherbaords:με 6 αστέρια

H Ταϊβανέζικη εταιρία που ακούει στο όνομα Gigabyte δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας της AMD - Trinity platform, και έδωσε το βροντερό παρόν με έξι νέα μοντέλα. Η νέα σειρά μητρικών καρτών της Gigabyte για το FM2 socket, προσφέρει στον πιθανό αγοραστή μια πληθώρα επιλογών, ώστε να ικανοποιήσει κάθε αγοραστικό κοινό από το χαμηλότερο ως το υψηλότερο βαλάντιο.
  Dual APU Clock Generators Αρχικά, επειδή η νέα APU σειρά της AMD περιέχει επεξεργαστές με ξεκλείδωτο αλλά και με κλειδωμένο multiplier αντίστοιχα, η Gigabyte εφοδίασε τα FM2 boards της με δύο APU Clock Generators, ώστε το overclock στα μη K μοντέλα να γίνει ακόμα πιο εύκολο. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα για περισσότερο tweaking μέσο του άριστου UEFI Bios, και οι χρήστες με ανησυχίες θα μπορέσουν να φτάσουν το σύστημα τους στα όρια του.
 GIGABYTE 3D BIOS™ Το Gigabyte 3D Bios, κάνει την εμφάνιση του στην FM2 πλατφόρμα, προσφέροντας ένα interactive περιβάλλον διαχείρισης με δύο modes, ένα για αρχάριους και ένα για πιο έμπειρους χρήστες.
 Triple Display Support Την παγκόσμια πρωτιά χρήσης της τεχνολογίας AMD Eyefinity στην FM2 platform αναζητεί η Gigabyte, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν ως και τρία high-resolution monitors. Έτσι αυξάνεται η παραγωγικότητα αλλά και οι gaming απολαύσεις που προσφέρουν τα νέα AMD APUs. Η high-end μητρική κάρτα της Gigabyte, ονόματι GA-F2A85X-UP4, είναι μέχρι στιγμής η μόνη μητρική κάρτα στην κυκλοφορία που έχει ως κινητήρια δύναμη το A85X chipset. Ακολουθεί την Ultra Durable 5 τεχνολογία και διαθέτει υψηλής ποιότητας υποσυστήματα όπως 60A IR3550 PowIRstage® ICs, εξελιγμένη Digital Power engine και 2X Copper PCB. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συναντάμε τέσσερα 1.5v RAM slots με υποστήριξη ως και 64GB DDR3 RAM, 7.1-channel HD audio (Realtek ALC892), Realtek GbE lan και τρία PCI Express slots και ένα PCI slot - AMD CrossFireX support, AMD Dual Graphics support. Επίσης επτά SATA 3.0, ένα eSATA 3.0, τέσσερα USB 3.0 και μέχρι δέκα USB 2.0.

About Freegr network

Από το Blogger.