ειδήσεις

Επιδόσεις του PC σε turbo mode με έναν Kingston SSD

H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., διεξήγαγε μια ανεξάρτητη έρευνα η οποία δείχνει πως η αναβάθμιση ενός PC με έναν SSD προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης σε σύγκριση με άλλου είδους κλασσικές αναβαθμίσεις. Με την εγκατάσταση ενός SSDNow V+200 της Kingston μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας ως και 82% πληρώνοντας αρκετά λιγότερα χρήματα σε αντίθεση με μια αναβάθμιση επεξεργαστή ή μνήμης Ram.
Επίσης η Kingston παρουσίασε το The Kingston SSD selector tool, ένα εύχρηστο online εργαλείο το οποίο καθοδηγεί βήμα βήμα τους αρχάριους χρήστες να επιλέξουν την κατάλληλη Kingston επιλογή για τον σταθερό υπολογιστή ή για το laptop τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια Dennis Technology Lab στην Αγγλία, έδειξαν ότι η εγκατάσταση ενός SSD σε καθημερινό μηχάνημα ή υπολογιστή με επαγγελματική χρήση αυξάνει την απόδοση του συστήματος πολλαπλάσιες φορές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση και υπερνικά την αναλογία τιμή/απόδοση αντίστοιχα. Επίσης, τα συμπεράσματα έδειξαν ότι ο Kingston SSDNow V+200 προσφέρει την καλύτερη αναβάθμιση με κόστος 2.36€ για κάθε ποσοστιαία μονάδα βελτίωσης της απόδοσης και όταν συνδυαστεί με άλλα υποσυστήματα η αναβάθμιση γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα και αποδοτική σε σύγκριση με τον αντίστοιχο συνδυασμό που περιλαμβάνει ένα Hard Disk Drive.
 Ακόμη, ο SSDNow V+200 επηρεάζει σημαντικά το χρόνο εκκίνησης του συστήματος κατά 2.5 φορές σε αντίθεση με έναν συμβατικό σκληρό δίσκο, λύνοντας τα χέρια στους χρήστες των φορητών υπολογιστών - όπου το αποθηκευτικό μέσο αποτελεί το βασικότερο αίτιο bottleneck, και προσφέροντας καλύτερη απόκριση του συστήματος σε καθημερινές εργασίες που πραγματοποιούνται από απλούς χρήστες, επαγγελματίες αλλά και hardcore users.

About Freegr network

Από το Blogger.