ειδήσεις

NZXT Phantom 820: Πανέμορφο full-towr της NZXT

H NZXT έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της Phantom series, ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη ονόματι Phantom 820. Το Phantom 820 είναι ένα full tower gaming case, προσφέροντας κομψότητα και τις ελεύθερες γραμμές σχεδίασης που μας παρουσίασε η NZXT. Το Phantom 820 σχεδιάστηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών συστημάτων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει XL-ATX, E-ATX, ATX, mATX και uITX motherboards, και multi GPU setups με μέγιστο μήκος καρτών γραφικών τα 35cm.
 Με 235mm (W) x 650mm (H) x 612mm (D) το θηριώδες Full tower των δεκαπέντε κιλών, που αποτελείται από plastic και steel αντίστοιχα, διαθέτει τέσσερις 5.25" υποδοχές και έξι 3.5" υποδοχές με tool free μηχανισμούς. Υπάρχουν επίσης οπές για cable management, οι οποίες διαθέτουν προ εγκατεστημένο υλικό μόνωσης, φίλτρα για την αποφυγή σκόνης αλλά και αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες διαμέτρου 200mm και 140mm.
Οι λάτρεις των συστημάτων υδρόψυξης θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα, καθώς το νέο Phantom 820 διαθέτει άπλετους χώρους για υδρόψυξη τόσο στο πάνω μέρος του όσο και στο κάτω. Τέλος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν σταματούν εδώ διότι στο πολυτελές NZXT full tower βρίσκουμε ολοκληρωμένο HUE LED σύστημα φωτισμού, SD Card Reader και ψηφιακό fan controller 4-channel 15-watt/channel. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την τιμή ούτε την ημερομηνία διάθεσης του νέου Phantom 820.

About Freegr network

Από το Blogger.