ειδήσεις

Τεχνολογικός Οκτώβριος για τη Microsoft


Η Microsoft, μέσα σε 5 ημέρες θα πραγματοποιήσει τις σημαντικότερες παρουσιάσεις προϊόντων της, ίσως και στην ιστορία της, αφού από τις 25 έως τις 29 Οκτωβρίου θα λανσάρει software, hardware και μουσική υπηρεσία.
Πιο συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν τα Windows 8, και στις 29 τα Windows Phone 8.
Οι προσκλήσεις για τις επίσημες παρουσιάσεις έχουν ξεκινήσει να στέλνονται και για τα 2 events, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα μεσάνυχτα της 26ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των Surface.
Επιπλέον, η εταιρεία στις 26 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα της μουσική υπηρεσία, Xbox music, η οποία θα κοντράρει αυτή της AppleiTunes, καθώς και τη Spotify.
Τρεις ημέρες αργότερα, η Microsoft επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση και των Windows Phone 8, κλείνοντας ένα πενθήμερο που η εταιρεία... παίζει "τα ρέστα της" σε όλα τα επίπεδα!
Καταρχήν, από την πορεία των νέων της λειτουργικών θα κριθούν πολλά για το μέλλον της, όπως και από το ρίσκο με τη διάθεση του δικού της tablet PC, ενώ και η ανανέωση της μουσικής της υπηρεσίας, αναμένεται να... βάλει φωτιά στη συγκεκριμένη αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.