τεχνολογία

MLS Πληροφορική: Κυκλοφορία του πρώτου 3G tablet του MLS iQTab 3G

Την κυκλοφορία του πρώτου της 3G tablet ανακοινώνει η MLS Πληροφορική. Το όνομά του είναι MLS iQTab® 3G και υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες 3G έως 21Mbps. 
Το γρήγορο και στιλάτο tablet ενσωματώνει τις νέες, μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής που η MLS έχει αναπτύξει: Το νέο Talk&Post® για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου, ενώ το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat) μόνο με τη φωνή σου. Το νέο Talk&Email® που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα αποφεύγοντας τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση των emails. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ο καινοτόμος πλοηγός Talk&Drive® που του μιλάς και σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. 
Το MLS iQTab® 3G είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σε συνοδεύει παντού. Έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD 7’’ με 179° γωνία θέασης για να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί ταινίες με την παρέα του, κάμερα 2MP και για βιντεοκλήσεις. Διπύρηνο επεξεργαστή και διπύρηνη κάρτα γραφικών που καλύπτουν υψηλές απαιτήσεις σε παιχνίδια και όχι μόνο, μνήμη ROM 8GΒ, ραδιόφωνο και στερεοφωνικό ήχο υψηλής απόδοσης.
Ο ειδικός σχεδιασμός του MLS iQTab 3G® εξασφαλίζει την αποφυγή υπερθέρμανσης για άνετη χρήση και στην παραλία. Είναι το ελαφρύτερο 3G tablet στην Ελληνική αγορά (270γρ.) και ιδιαίτερα λεπτό (8,4mm) ενώ διαθέτει anti scratch- soft touch πλάτη για αντοχή και ευχάριστη αίσθηση. Ακόμη, διαθέτει Wi-Fi N και Bluetooth. 
Το tablet διατίθεται με προεγκατεστημένο τον πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive®, βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Συνοδεύεται από φορτιστή σπιτιού και micro USB. 

About Freegr network

Από το Blogger.