τεχνολογία

Εύκολη, σταθερή και αξιόπιστη δικτύωση σε όλο το σπίτι

Η οικιακή δικτύωση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Το dLAN® Powerline της devolo χρησιμοποιεί την κλασική οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και κάθε παραδοσιακή πρίζα μετατρέπεται με τη βοήθεια του προσαρμογέα dLAN® σε σημείο πρόσβασης στο δίκτυο. Υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και έξυπνες οικιακές συσκευές συνδέονται άμεσα και εύκολα μεταξύ τους και στο Internet με υψηλή ταχύτητα μετάδοσης έως και 600 Mbit/s, ασφαλή κρυπτογράφηση αλλά και εύκολη εγκατάσταση μέσα από οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση. Για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν με απλά βήματα την οικιακή δικτύωση, διατίθεται το devolo dLAN® 650+ starter kit, με τον πρωτοποριακό προσαρμογέα Powerline, που επιτρέπει την επικοινωνία με ταχύτητα έως και 600 Mbit/s.
Σε συνδυασμό με την range+ Technology, ο dLAN® 650+ δικτυώνει αξιόπιστα ακόμη και τους απομακρυσμένους χώρους σε ένα σπίτι μέσω των τριών γραμμών ενός φυσικού κυκλώματος ρεύματος. Η ναυαρχίδα των προσαρμογέων powerline της devolo, o dLAN 650 triple+ διαθέτει τρεις θύρες Gigabit-LAN, που επιτρέπουν την απευθείας σύνδεση πολλών και διαφορετικών ειδών συσκευών, στο οικιακό δίκτυο. Έτσι μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet αλλά και να δημιουργήσουν ένα οικιακό δίκτυο, τόσο οι υπολογιστές και οι περιφερειακές συσκευές όσοι και οι ηλεκτρονικές συσκευές ψυχαγωγίας ή ακόμη και έξυπνες οικιακές συσκευές. Επιπλέον ο dLAN 650 triple+, ενσωματώνει δική του πρίζα, αλλά και ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου που βελτιώνει περαιτέρω τη μετάδοση των δεδομένων στο οικιακό δίκτυο, ενώ δεν δεσμεύει τις υπάρχουσες οικιακές πρίζες.
Οι προσαρμογείς της σειράς dLAN 650 διαχειρίζονται εξαιρετικά την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνουν μόλις 4,4 Watt σε κατάσταση λειτουργίας, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένες οι συνδεδεμένες στο δίκτυο συμβατές συσκευές, οι προσαρμογείς καταναλώνουν μόλις 0,7 watt. Εκτός από τη σειρά 650, υπάρχει και η σειρά dLAN® 500 της devolo που είναι ιδανική για τα πρώτα βήματα στην οικιακή δικτύωση. H γκάμα των προϊόντων dLAN 500 με ταχύτητες έως και 500 Mbps, ξεκινά από προσαρμογείς με 2 θύρες Fast Ethernet (dLAN® 500 duo starter kit), ενώ τα dLAN® 500 WiFi και dLAN® 500 Wireless+ διακρίνονται για τις συμπαγείς διαστάσεις, ενώ η έκδοση wireless+ διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος και φίλτρο δικτύου).

About Freegr network

Από το Blogger.