τεχνολογία

5 νέες X99 μητρικές της MSI στην αγορά

Η MSI σηκώνει το NDA από τις νέες X99 μητρικές της και προσφέρει μαζί τους, μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τις 5 μητρικές: MSI X99S GAMING 9 AC, X99S GAMING 7, X99S XPOWER AC, X99S MPOWER και X99S SLI PLUS, καθεμιά για διαφορετική χρήση. Η MSI X99 GAMING διαθέτει χαρακτηριστικά που ενδείκνυται για gamers χωρίς να σημαίνει πως δεν "ταιριάζει" στην γκαρνταρόμπα ενός overclocker. Μερικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί είναι το Audio Boost 2 κύκλωμα ήχου, την Killer κάρτα δικτύου SATA Express και την M.2 32 Gb/s. Η τελευταία ονομάζεταιTurbo M.2 και προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις με άλλους κατασκευαστές, προσφέροντας ταχύτατες μεταφορές δεδομένων.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της σειράς, είναι η ενσωματωμενη Streaming Engine που στην ουσία πρόκειται για ένα Chip της AverMedia το οποίο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά για να κωδικοποιεί το βίντεο που βλέπετε στην οθόνη σας και ύστερα στέλνοντάς το με ποιότητα 1080p 60Mbps χωρίς να πέφτουν τα FPS!
Η Overclocking σειρά με το κίτρινο και μαύρο χρώμα έρχεται γεμάτη με features, όπως OC Backplate, LN2 pot και Delid Die Guard για να ξεζουμίσετε κάθε MHz από το delidded επεξεργαστή σας. Επίσης, η OC Engine επιτρέπει πιο ευέλικτες ρυθμίσεις του BCLK από 100/125 και 167 MHz straps για να αποτραπεί το κρασάρισμα του συστήματος.
Τέλος, η MSI X99S SLI PLUS έρχεται με υποστήριξη SLI, ταχύτητες έως 32Gbps στην Turbo M.2 θύρα που χρησιμοποιεί τη γραμμή PCI Express Gen3 x4. Πρόσθετα, η μητρική χρησιμοποιεί και το Guard-Pro σύστημα προστασίας αλλά και τα γνωστά Military Class 4 υποσυστήματα για σταθερή και αποδοτική λειτουργία.

About Freegr network

Από το Blogger.