τεχνολογία

Η σειρά ROG επιστρέφει στην AMD

Με την νέα Crossblade Ranger για FM2+ συστήματα.
Η πρώτη ανακοίνωση από την ASUS για μία νέα μητρική της σειράς ROG (Republic of Gamers) στην πλατφόρμα της AMDείχε γίνει κατά την διάρκεια της Computex 2014 και σύμφωνα με την εταιρία αυτό έγινε μετά από απαίτηση των χρηστών δεδομένου οτι η τελευταία παρόμοια AMD ROG μητρική ήταν η Crosshair IV Formula-Z. Σήμερα λοιπόν κάνει την εμφάνιση της η νέα Crossblade Ranger που βασίζεται στο AMD A88X chipset και υποστηρίζει το socket FM2+ ενώ προσφέρει και όλες τις δυνατότητες της ROG σειράς της εταιρίας.
Ο χρωματισμός παραμένει ο κλασσικός κόκκινος-μαύρος που βρίσκουμε σε όλη την σειρά των ROG μητρικών. Στο τομέα των δυνατοτήτων, έχουμε υποστήριξη των τεχνολογιών GameFirst III και LANGuard που συνδυάζονται με το Intel Gigabit EthernetSupremeFX όπου το Realtek ALC1150συνοδεύεται από μια EMI shield για μείωση των παρεμβολών, ειδικούς audio πυκνωτές και την τεχνολογία Sonic SenseAmp. Και δεδομένου οτι έχουμε να κάνουμε με μια ROG μητρική, η ASUS την έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα κυκλώματα για overclocking μέσω του Turbo Processing Unit IC και του βελτιωμένου BIOS που προσφέρει τόσο αυτόματες όσο και χειροκίνητες ρυθμίσεις. 
Τέλος τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της μητρικής περιλαμβάνουν οκτώ υποδοχές SATA 6 Gbpsέξι USB 3.0 και υποστήριξη για CrossFireX ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί και με το ASUS ROG Front Base που αποτελεί μια πιο απλή έκδοση του OC Panel.
Η τιμή της ASUS ROG Crossblade Ranger FM2+ αναμένεται να είναι $160 και θα γίνει διαθέσιμη από το τέλος του μήνα.

About Freegr network

Από το Blogger.