ειδήσεις

Νέες σειρές προϊόντων Dell για καταναλωτές και επιχειρήσεις

Σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου η Dell παρουσίασε τις ανανεωμένες οικογένειες φορητών υπολογιστών για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.Στις νέες λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνονται μια ιδιαίτερα κομψή προσθήκη στην προϊοντική σειρά Latitude, το Latitude 7000 2-in-1 όπως επίσης και  τα λιλιπούτεια desktop OptiPlex 9020 και 3020 Micro.Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο tablet Venue 11 Pro σχεδιασμένο για τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Το νέο tablet προσφέρει στους  εργαζομένους την πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρειάζονται και τα χαρακτηριστικά που απαιτούν από ένα tablet για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.
Dell_Venue11_Pro_a_
Το Venue Pro 11 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιτάχυνση της παραγωγικότητας για τους εργαζόμενους εν κινήσει και παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο περιεχόμενο πέρα από το εταιρικό firewall. Τα χαρακτηριστικά του Venue Pro 11 περιλαμβάνουν:
  • 15% λεπτότερο σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα για μια ανώτερη, πιο αθόρυβη εμπειρία
  • Εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Συμπληρωματικό πληκτρολόγιο ταξιδίου που προσφέρει πλήρη εμπειρία χρήσης laptop και συμπληρωματικό λεπτό πληκτρολόγιο για εξαιρετική φορητότητα
  • Επεξεργαστική ισχύ από τη νεότερη σειρά των επεξεργαστών Intel Core M
  • Οθόνη με ευρεία γωνία θέασης και διαγώνιο 10.8 ιντσών FHD IPS (1920 x 1080)
  • Docking station με τη χρήση του οποίου προσφέρει την πλήρη εμπειρία χρήσης ενός περιβάλλοντος με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι
  • Εξειδικευμένες λύσεις για κάθετες αγορές: Με τη θήκη Dell Healthcare Case μπορεί να αποστειρωθεί πλήρως. Η θήκη είναι σχεδιασμένη ειδικά για νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγείας – από το δωμάτιο των ασθενών έως το χειρουργείο. Επίσης, η λύση Dell Mobile Payment παρέχει ένα 2D barcode scanner και έναν αναγνώστη μαγνητικής κάρτας για μια πιο ευέλικτη εμπειρία για εφαρμογές σε καταστήματα λιανικής πώλησης και σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Venue Pro 11
Το Venue Pro 11 μπορεί να διαμορφωθεί με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραμέτρων (two factor authentication) με ενσωματωμένη έξυπνη κάρτα και αναγνώστη  δακτυλικού αποτυπώματος, καθώς και τη σουίτα της Dell για την Προστασία Δεδομένων η οποία αποτελεί μια λύση λογισμικού ασφαλείας για τους πελάτες. Όταν ρυθμιστεί με αυτές τις επιλογές, το Venue 11 Pro είναι το πιο ασφαλές και διαχειρίσιμο tablet με περιβάλλον Windows στον κλάδο, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα Εγκεκριμένων Προϊόντων Unified Capabilities Approved Products List του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (UC APL).
Latitude 13 Σειρά 7000
Το νέο Latitude 13 Σειρά 7000 είναι το πιο ασφαλές σύστημα 2-in-1, συνδυάζοντας ένα ελαφρύ Ultrabook για επιχειρησιακή χρήση και ένα αποσπώμενο tablet σε μία ισχυρή συσκευή χωρίς συμβιβασμούς. Το laptop προσφέρει οθόνη 13,3 ιντσών και ένα επαγγελματικό, με πιστοποίηση ISO, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, που ενισχύεται από την ευκολία της δυνατότητας  Άμεσης Μετάβασης από την κατάσταση sleep mode, ένα χαρακτηριστικό που συναντάται συνήθως μόνο στα smartphones και τα συμβατικά tablet.
Latitude_13_7000_a_
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell, η ευελιξία και η ικανότητα για εργασία από οπουδήποτε εξακολουθεί να επιδεικνύει σημαντικά οφέλη για την υγεία των εργαζομένων και την ευεξία σε σχέση με την εργασία από το γραφείο. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, αναφέρουν ότι περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους (26%), κοιμούνται περισσότερο (21%) οδηγούν λιγότερο (48%) και αισθάνονται λιγότερο άγχος (29%).
OptiPlex Micro
Οι επιδόσεις αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο αναζητούν οι εργαζόμενοι σε μια συσκευή και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς μεταξύ των εργαζομένων εταιριών όλων των μεγεθών, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell.
OptiPlex_3020_micro_b_
Με σχεδίαση chassis σε όγκο 1,2 λίτρα, κατά 67% μικρότερο από το πλησιέστερο desktop μικρών διαστάσεων της Dell και με πέντε διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, τα νέα OptiPlex 9020 και 3020 Micro παρέχουν την ισχύ που αναζητούν οι εργαζόμενοι σε  ένα desktop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρότερων – ή πιο εξειδικευμένων – χώρων εργασίας

About Freegr network

Από το Blogger.