hardware

Samsung OMD Smart Signage στη νέα εποχή...

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα σειρά επαγγελματικών λύσεων ημι-υπαίθριας ψηφιακής σήμανσης, OMD SMART Signage.Η εν λόγω σειρά απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την προβολή τους σε ημι-υπαίθριους χώρους, αξιοποιώντας οθόνες, που χάρη στον οπίσθιο LED φωτισμό τους, προσφέρουν ζωντανά, φωτεινά χρώματα, καθώς και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Η νέα σειρά Samsung OMD διαθέτει την τεχνολογία οπίσθιου LED φωτισμού BLU. Στόχος της Samsung είναι να παρέχει οθόνες υψηλής απόδοσης, τόσο από πλευράς λειτουργίας, όσο και ενεργειακής κατανάλωσης, αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς ημι-υπαίθριας σήμανσης. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στην εκπληκτική ευκρίνεια και τη λειτουργικότητα των νέων μοντέλων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με δυναμικό, εύκολο κι ελκυστικό τρόπο τα μηνύματά τους.Επιπλέον, ο μελετημένος σχεδιασμός και η δυνατότητα προσαρμογής των μεγεθών των οθονών και της διάταξής τους, το ενσωματωμένο Wi-Fi και το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εξασφαλίζουν τη βέλτιστη εμπειρία για τις επιχειρήσεις και τους τελικούς χρήστες.

Η σειρά οθονών, Samsung OMD διαθέτει φωτεινότητα 2.500 nit, κεντρίζοντας την προσοχή των θεατών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη προβολή και ανάγνωση των μηνυμάτων της εκάστοτε επιχείρησης, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Αντίθετα με τις συμβατικές οθόνες, όπου η αναλογία αντίθεσης μειώνεται, όταν υπάρχει έντονο φως, οι OMD οθόνες της Samsung, με αναλογία αντίθεσης 5.000:1, επιτρέπουν τη μετάδοση ευανάγνωστων μηνυμάτων.

Samsung OM75D-K

Προκειμένου η εταιρεία να διευκολύνει τις επιχειρήσεις ως προς τη διαχείριση του κόστους, η σειρά οθονών OMD έχει εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και άριστη αναλογία απόδοσης φωτεινότητας. Ένας αυτόματος αισθητήρας φωτεινότητας χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την κατανάλωση ενέργειας και παρέχει βέλτιστη προβολή και φωτεινότητα, σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Από βιτρίνες καταστημάτων, μέχρι σημεία σε ημι-υπαίθριους χώρους, τα μηνύματα της κάθε επιχείρησης μπορούν να επικοινωνηθούν με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.

Εύκολη προσαρμογή μηνυμάτων

Η νέα σειρά αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ψηφιακή σήμανση, σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κάθετων αγορών. Οι οθόνες διαθέτουν τη λειτουργία MagicInfo Player S2 CMS για απλή ανανέωση και δημοσίευση περιεχομένου, χάρη στην πλατφόρμα Samsung Smart Signage (SSSP), με ενσωματωμένο Wi-Fi. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τα επαγγελματικά τους μηνύματα, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 200 προ-εγκατεστημένα templates. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν και να ενημερώσουν το προβαλλόμενο υλικό ανά πάσα στιγμή, να ανεβάσουν περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και να το προγραμματίσουν, μέσω ενσωματωμένου Wi-Fi, Wi-Fi Direct ή USB σύνδεσης – απλοποιώντας τη διαδικασία, με πρόσβαση στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο.


About Freegr network

Από το Blogger.