ειδήσεις

H Toshiba ετοίμασε HDD 5TB υψηλής πυκνότητας εγγραφής

Η Toshiba Europe GmbH (TEG), Storage Peripherals Division, παρουσιάζει τη σειρά MD, μία νέα συλλογή εσωτερικών σκληρών δίσκων που προσφέρουν έως 5 TB αποθηκευτικού χώρου.
Ακολουθούν πληροφορίες από την ανακοίνωση της Toshiba Europe:Τα drives 3,5 ιντσών με SATA interfaceδεν είναι μόνο γρήγορα, αλλά και ενεργειακά αποδοτικά ενώ λειτουργούν με χαμηλό θόρυβο, στοιχείο που τα καθιστά κατάλληλα για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Τα μοντέλαPX3009E-1HP0 [4 TB] και PX3010E-1HQ0 [5TB] θα είναι διαθέσιμα τονΜάρτιο του 2015.
Αποθηκεύστε περισσότερο
Αμφότερα τα μοντέλα HDD 4TB και 5TB απευθύνονται σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις για τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Επί παραδείγματι βοηθούν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες να εργαστούν με ταχύτητα χάρις την ταχύτητα περιστροφής 7200rpm, τη μνήμη buffer 128MB και την τεχνολογία Native Command Queuing. Σύμφωνα με την Toshiba, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλληλεπιδρούν, διασφαλίζοντας ταχύτερη φόρτωση και αποθήκευση, μείωση του χρόνου αναμονής και on-the-fly βελτίωση για τις εντολές που βρίσκονται υπό επεξεργασία. Η σειρά MD διαθέτει speed interface 6,0Gb/s.
Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία
Παρά την ταχύτητα, τα εξαρτήματα είναι αποδοτικά, περιορίζουν την ενεργειακή κατανάλωση και θερμαίνονται στο ελάχιστο.
Αυτή η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Toshiba, περιλαμβάνοντας ένα έξυπνο σύστημα ramp-loading και ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών για να προστατεύει τα σημαντικά δεδομένα του χρήστη.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Arnaud Bonvarlet, General Manager, Storage Peripherals Division, της Toshiba Europe GmbH: "Με αυτούς τους σκληρούς δίσκους οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις επιδόσεις και να εμπιστευτούν την αξιοπιστία, η οποία ενισχύει την ταχύτητα και τον αυξημένο αποθηκευτικό χώρο. Για μία ακόμη φορά επωφελούνται από την εμπειρία της Toshiba, που είναι πρωτοπόρος εταιρία διεθνώς στους σκληρούς δίσκους εδώ και σαράντα χρόνια".
Υψηλή πυκνότητα
Η σειρά MD χρησιμοποιεί τεχνολογίες Perpendicular Magnetic Recording [PMR] και Tunnel Magneto Resistive [TMR], οι οποίες, σύμφωνα με την Toshiba, επιτρέπουν σε αυτούς τους σκληρούς δίσκους να επιτύχουν υψηλότερη πυκνότητα εγγραφής, αυξάνοντας τη χωρητικότητα και την ταχύτητα. Προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και αυξημένο αποθηκευτικό χώρο 4 TB ή 5 TB. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής και το μεγαλύτερο buffer, που εγγυώνται ταχύτερη εμπειρία εργασίας για το χρήστη.

About Freegr network

Από το Blogger.