freegr.gr

Vesaro: Ο ορισμός της εξομοίωσης

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής συστημάτων εξομοίωσης Vesaro, επιστρέφει με ένα νέο μοντέλο που σας επιτρέπει να ζήσετε μια μοναδική racing εμπειρία!
Το όνομα Vesaro, είναι από τα πιο γνωστά στον κόσμο των ολοκληρωμένων συστημάτων εξομοίωσης τόσο για το σπίτι, όσο και για επαγγελματικά περιβάλλοντα. Με έδρα το Κέντ της Αγγλίας, πρόκειται για μια καθαρά Ευρωπαϊκή εταιρεία που προσφέρει μερικά από τα κορυφαία -και ολοκληρωμένα- συστήματα εξομοίωσης για παιχνίδια racing, μεταφέροντας με υψηλό ρεαλισμό ότι συμβαίνει στην οθόνη, ειδικά σε games όπως το F1 2014 και το DiRT 3, ενώ λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες όπως το PlayStation, το Xbox και φυσικά τον Υπολογιστή. Το πιο πρόσφατο προϊόν της εταιρείας είναι το Vesaro I Evolve Extreme Racing Simulator και ξεκίνησε να κυκλοφορεί -κατά παραγγελία- αρκετά πρόσφατα, ενώ εμφανίστηκε και στο Las Vegas, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ηλεκτρονικών CES (2015). Η εταιρεία εφοδιάζει με τους εξομοιωτές της και αρκετές ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς η ποιότητα της οδήγησης πλησιάζει κατά πολύ την πραγματικότητα.

Η δομή του I Evolve Extreme της Vesaro είναι modular, δηλαδή αποκτάτε πρώτα το "Core Rig" και αργότερα μπορείτε να προσθέσετε τα components της επιλογής σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με το τι έχετε διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή (τιμονιέρες, οθόνες, τον υπολογιστή). Η εταιρεία έτσι, προσφέρει λύσεις για casual χρήση, ενώ όταν το πράγμα "σοβαρέψει" τα high end κομμάτια είναι διαθέσιμα και συμβατά με το Core Rig αυξάνοντας τον ρεαλισμό. Ο χειροποίητος σκελετός αποτελεί στην ουσία και την βάση για το κάθισμα όπου υπάρχει το (προαιρετικό) σύστημα D-BOX motion physics που μεταφέρει στον χρήστη, από ένα χτύπημα στο curb, μέχρι τα "G" της επιτάχυνσης και του φρεναρίσματος. Το Core Rig έχει στιβαρή κατασκευή από ατσάλι με μαύρη επίστρωση, ενώ χρησιμοποιούνται κολλήσεις αντί για βίδες στις αρθρώσεις κάτι που βοηθά στην ακαμψία κατά το gaming αλλά και στη μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, γι' αυτό εξάλλου συνοδεύει τα κομμάτια με 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, εκτός από το computer hardware που ακολουθεί τις εγγυήσεις των κατασκευαστών.

Η Vesaro έχει δώσει αρκετή έμφαση και στο cable management του εξομοιωτή, μέσω ειδικών στηριγμάτων στον σκελετό, ενώ εξοπλίζεται και με ειδική μονάδα για να αποθηκεύετε τα ηλεκτρονικά όταν η δράση κοπάσει. Επιπρόσθετα, υπάρχει η επιλογή για τοποθέτηση Cobra καθισμάτων (3 διαφορετικά καθίσματα), που προσθέτουν σε άνεση και ρεαλισμό. Επίσης, κάθε σημείο του εξομοιωτή είναι παραμετροποιήσιμο, με δυνατότητα ρύθμισης του χώρου των πεντάλ, του ύψους του τιμονιού αλλά και του καθίσματος στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξομοιωτής υποστηρίζει τιμονιέρες της Logitech, της Fanatec και της Thrustmaster, ενώ συνοδεύεται (ανάλογα το πακέτο) από curved OLED οθόνες της LG Electronics για συνολική διαγώνιο 165 ίντσες! Ο εξομοιωτής συνοδεύεται και από σύστημα ήχου Dolby Digital surround 5.1 στα πρότυπα της THX, συνολικής ισχύος RMS 500 Watt.

hw box

About Freegr network

Από το Blogger.