ειδήσεις

gi-Cluster: «Πήγαμε στην Ε3 παιχνίδια designed in Greece»

Αφήνοντας το στίγμα της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χρονιάς για τη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, η ελληνική αποστολή, με εκπροσώπους από το Corallia και τις εταιρείες-μέλη του gi-Cluster LazyLand, Paspartu, Tamasenco, Trebbble, και Intralot Interactive, επέστρεψε από την Electronic Entertainment Expo. Με κεντρικό μήνυμα “re:think creativity”, οι εταιρείες παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό, αναδεικνύοντας την έντονη δυναμική που παρουσιάζει ο κλάδος των ψυχαγωγικών και δημιουργικών τεχνολογιών και εφαρμογών με την υπογραφή “Designed in Greece”. «Νιώθουμε υπερήφανοι που συμμετείχαμε στην ελληνική ομάδα της Ε3 με το gi-Cluster. Η τοποθέτηση του ονόματος μιας εταιρείας δίπλα σε γίγαντες της βιομηχανίας είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης συνεργασιών. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με διάφορες εταιρείες από όλο τον κόσμο και να εξερευνήσουμε νέες οδούς για παγκόσμια επέκταση και ανάπτυξη», δήλωσε η Δήμητρα Ταμπαθάνη, Marketing Manager, της LazyLand.
Η εταιρεία πρόβαλε το σημαντικό portfolio της, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 10 διεθνείς social gaming τίτλους που βασίζονται σε κλασσικά είδη παιχνιδιών. «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή μας στην Ε3 2015 στο Λος Άντζελες, ευχαριστούμε το gi-Cluster για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία. Οι επαφές με εταιρείες των ΗΠΑ αποτελούν νέες προκλήσεις για την Paspartu στις οποίες θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία», ανέφερε ο Πέτρος Μπαρμπόπουλος, Founder της Paspartu. Η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στην αμερικάνικη αγορά δύο καινοτόμα προϊόντα, το API™ και το Q.C.C™.
«Ήταν μια εντυπωσιακή και δημιουργική εμπειρία, μέσα από την οποία ο πήχης των προσωπικών μας απαιτήσεων, σχετικά με τους στόχους μας, ανέβηκε πολύ ψηλά. Παράλληλα αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, πως ακόμα και πράγματα που φαντάζουν ανέφικτα, όπως η συμμετοχή στην έκθεση Ε3 που αφορά μια βιομηχανία με ονόματα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων, μέσα από την συλλογική προσπάθεια του gi-Cluster γίνονται εφικτά», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσομήτσος, CEO & Founder της Tamasenco. Η εταιρεία λάνσαρε για πρώτη φορά στην Ε3 το PeaceOFF, ένα δωρεάν 2D browser-based MMORPG παιχνίδι που δεν απαιτεί εγγραφή.

About Freegr network

Από το Blogger.