ειδήσεις

Πέντε λόγοι για να αναβαθμίσετε σε Windows 10

Πλησιάζει η εποχή που θα ξεκινήσει η παγκόσμια διάθεση των Windows 10 και εμείς σας δίνουμε τους 5 βασικούς λόγους για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του λειτουργικού σας. Αρχικά, με τα Windows 10, θα έχουμε και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Start Menu που τόσο πολύ μας έλειψε στα Windows 8 και τις μεταγενέστερες εκδόσεις τους. Στις περιπτώσεις όπου έχουμε πληκτρολόγιο και ποντίκι και όχι οθόνη αφής, η έλλειψη του πλήκτρου Start μπορεί να γίνει πραγματικά ενοχλητική. Ένα άλλο πλεονέκτημα των Windows 10 είναι η ψηφιακή βοηθός Cortana, η οποία θα δέχεται φωνητικές εντολές, θα είναι πλήρως ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα, ενώ παράλληλα κατασκευαστές ετοιμάζουν υπολογιστές με ειδικό πλήκτρο για την Cortana στο πληκτρολόγιο.
Ο νέος web browser, Edge, φέρνει νέο αέρα στην περιήγηση του Παγκόσμιου Ιστού στα Windows 10, με χαρακτηριστικά που είχαμε συνηθίσει να έχουμε στα άλλα συστήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε στον Internet Explorer. Παράλληλα, προσφέρει καλύτερη απεικόνιση των sites, δυνατότητα λήψης σημειώσεων και ανάγνωσης αργότερα. Το συνολικό user interface του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα είναι βελτιωμένο, με περισσότερες επιλογές customization και πιο όμορφα γραφικά.
Το μεγάλο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η εμπειρία χρήσης των Windows 10 θα είναι η ίδια, άσχετα από τη συσκευή που χρησιμοποιούμε. Τέλος, με τα Windows 10, οι πιο έμπειροι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα καλύτερο περιβάλλον Command Prompt, με περισσότερες δυνατότητες που μπορούσε να βρει κανείς σε άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως είναι η δυνατότητα Copy και Paste, η αλλαγή μεγέθους του παραθύρου και η αναδίπλωση κειμένου. Κάτι μας λέει ότι από τις 29 Ιουλίου και μετά όλοι θα μιλούν για μια επιτυχία της Microsoft.

About Freegr network

Από το Blogger.