παιχνίδια

Horizon: Zero Dawn, το παιχνίδι που τα σπάει..

Ο νέος τίτλος επιπέδου ΑΑΑ που θα κυκλοφορήσει από την Sony αποκλειστικά για τα PlayStation4 και PlayStation4 Pro, το Horizon: Zero Dawn της Guerilla, βρίσκεται πια ελάχιστα εικοσιτετράωρα μακριά από τα ράφια των καταστημάτων. Έχουμε ήδη αναλύσει τα επιπλέον πράγματα που θα προσφέρει στο PS4 Pro σε σχέση με το αρχικό PS4 καθώς και εξηγήσει πώς ακριβώς το πρώτο εκμεταλλεύεται την τεχνολογία απόδοσης χρώματος HDR σε συμβατές τηλεοράσεις για να αναδείξει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την απίθανη δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του τίτλου. Αυτήν μπορεί να την διαπιστώσει κανείς - έστω κι αν οι συμπιεσμένες, μικρότερου μεγέθους εικόνες αδικούν το πραγματικό οπτικό αποτέλεσμα του Horizon - και στα στιγμιότυπα που έχουμε συγκεντρώσει γι' αυτόν τον σκοπό.

Το μόνο που απομένει, πριν καταθέσουμε την αξιολόγησή μας για το Horizon: Zero Dawn, είναι να παραθέσουμε τα καλύτερα video με θέμα την μεγάλη αυτή παραγωγή, όπως τα έχει δημοσιεύσει η ίδια η Sony και η Guerilla στην διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Ηorizon: Zero Dawn, τα χαμένα μυστικά του παρελθόντος


Ηorizon: Zero Dawn, η εξέλιξη των ζώων-μηχανών


Ηorizon: Zero Dawn, ο σχεδιασμός ενός μετα-μεταποκαλυπτικού κόσμου


Ηorizon: Zero Dawn, η δημιουργία της πρωταγωνίστριας Aloy


Ηorizon: Zero Dawn, το κινηματογραφικό trailer


Ηorizon: Zero Dawn, το τελικό trailer πριν την κυκλοφορία του τίτλου



Και πάλι, όπως και νωρίτερα, αφενός θα υπογραμμίσουμε πως όλα τα video αδικούν το πώς δείχνει το Horizon επί της οθόνης και στα δύο PlayStation4 (αρχικό και Pro), λόγω συμπίεσης και άλλων παραγόντων, αφετέρου θα υπενθυμίσουμε πως εκ των πραγμάτων σχεδόν κανένας χρήστης Η/Υ, tablet ή κινητού αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δει πόσο εντυπωσιακός δείχνει ο τίτλος (ειδικά σε ικανές τηλεοράσεις υπερυψηλής ευκρίνειας) με απεικόνιση τεχνολογίας HDR στο PS4 Pro. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές εγκαθιστώνται και οι δύο διορθωτικές και βελτιωτικές ενημερώσεις (patch v1.01 και v.1.02) για την διάθεση των οποίων μάς είχε προετοιμάσει η Guerilla νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οπότε είμαστε... πανέτοιμοι για την τελική μας ετυμηγορία την σχετική. Όπως πάντοτε, μείνετε συντονισμένοι!

About Freegr network

Από το Blogger.