ειδήσεις

Magic Leap για την επαυξημένη πραγματικότητα...

Η Magic Leap, η startup των 4.5 Δισεκατομμυριων Δολλαρίων, με μεταξύ άλλων την υποστήριξη της Google, τρέχει με τον χρόνο να προλάβει μια λειτουργική έκδοση του τελικού προϊόντος της, εν'όψη μιας σημαντικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η Magic Leap έχει απασχολήσει έντονα την τεχνολογική κοινότητα εδώ και 2 χρόνια υποσχόμενη ένα επαναστατικό σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας που θα αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον, με εφαρμογές στην ψυχαγωγία, εκπαίδευση, κτλ, χωρίς κανείς να έχει δει το προιον το οποίο ετοιμάζει κάτω από απόλυτη μυστικοπάθεια. Συγκεκριμένα, με την δημοσίευση βίντεο παιχνιδιού της τεχνολογίας της, με το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε στο στόχαστρο αφού αποδείχτηκε προιόν γραφικών υπολογιστή. Η παρακάτω φωτογραφία είναι η πρώτη δημόσια φωτογραφία της δοκιμαστικής έκδοσης του συστήματος επαυξημένης πραγματικότητας της Magic Leap, η οποία δώθηκε στο Business Insider από έμπιστη πηγή.
Η συντακτική ομάδα προσπάθησε να διασταυρώσει αυτές τις πληροφορίες με την Magic Leap, αλλά η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Το αρχικό πρωτότυπο περιγράφηκε στο Business Insider ως "PEQ0." Ο PEQ είναι ένας όρος που χρησιμοποιεί η Magic Leap για να περιγράψει το τρέχων πρωτότυπό της. Η φωτογραφία απεικονίζει την έκδοση της συσκευής στις αρχές Ιανουαρίου, και η πηγή υποστηρίζει ότι υπήρξαν βελτιώσεις στο πρωτότυπο από τότε.
Το διοικητικό συμβούλιο θα δεί ένα προσεκτικά σχεδιασμένο demo του "PEQ» από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Rony Abovitz την επόμενη εβδομάδα, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που μοιάζει περισσότερο τελικά, με τη ζώνη αντί για το σακίδιο που απεικονίζεται στην φωτογραφία, αναφέρει η πηγή(όπως απεικονίζονται στην πατέντα της Magic Leap). Ο Abovitz εξήγησε λίγο για τη διαδικασία ανάπτυξης του πρωτοτύπου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στους εργαζομένους. Το email ήταν σε απάντηση σε μια έκθεση του Δεκεμβρίου που έθεται υπό αμφισβήτηση το αν η τεχνολογία της Magic Leap θα μπορούσε να μικρογραφηθεί επαρκώς και να εμπορευματοποιηθεί, εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις της εταιρείας.

About Freegr network

Από το Blogger.