ειδήσεις

ΠΩΣ να ζήσετε πραγματικά τα παιχνίδια σας

Ίσως μερικοί από εσάς να έχετε βρεθεί σε κινηματογράφους που υποστηρίζουν “τέταρτης διάστασης” προβολές ή και σε συστήματα gaming simulations που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις ότι  βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι. 
Τέτοια συστήματα απαιτούν κόστος να υλοποιηθούν και για τους περισσότερους μη επαγγελματίες gamers, αυτά τα κόστη είναι αδικαιολόγητα. Στη CES 2018 η Whirlwind FX, μια εταιρία με βάση την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, παρουσίασε τη νέα της συσκευή, Vortx, η οποία υπόσχεται να σας χαρίσει μια μοναδική gaming εμπειρία μέσα στο σπίτι σας. Πρόκειται για μια συσκευή η οποία μπορεί να στέλνει κύματα αέρα προς το χρήστη ανάλογα με το σενάριο του παιχνιδιού. Για παράδειγμα σε κάποιο παιχνίδι που συμβαίνει μια έκρηξη, το Vortx θα στείλει θερμό αέρα στο πρόσωπο του χρήστη με αποτέλεσμα να τον κάνει να αισθανθεί το γεγονός. Η υλοποίηση του Vortx έχει γίνει με ένα πολύ ωραίο design αφού η συσκευή είναι εξ’ ολοκλήρου ντυμένη στο μαύρο χρώμα με εξαίρεση ένα φωτεινό δαχτυλίδι LED, το οποίο είναι η ένδειξη λειτουργίας. 
Εννοείται πως ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο για το πως η συσκευή συμπεριφέρεται, από την κατεύθυνση που θα φυσάει μέχρι την και την θερμοκρασία του. Το Vortx είναι πραγματικά μια μοναδική συσκευή σε σχέση με άλλες της κατηγορίας του, καθώς είναι σχεδόν plug n play. Απαιτεί μηδενική υποστήριξη από του developers των παιχνιδιών καθώς η Whirlwind FX ανέπτυξε δικό της λογισμικό το οποίο αναλύει το τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι και αντιδρά ανάλογα.

About Freegr network

Από το Blogger.