ειδήσεις

H NZXT μειώνει τη τιμή της Z370 μητρικής της!

Η πρώτη μητρική από την NZXT είναι γεγονός, όμως αν και σε πολλούς άρεσε η εμπλοκή της εταιρίας στην αγορά των μητρικών υπήρχαν περιπτώσεις χρηστών που έθεταν ερωτήματα σχετικά με την προτεινόμενη τιμή της, καθώς και την ποιότητα κατασκευής της. 
Αρχικά η προτεινόμενη τιμή της μητρικής με το Z370 chipset της Intel βρισκόταν στα $299, μια τιμή που δύσκολα θα συγκινήσει όσους σκέφτονται να μεταβούν σε αυτή τη πλατφόρμα παρόλο που πάνω της η NZXT ενσωμάτωσε διάφορα στοιχεία της, όπως δύο θέσεις για LED ταινίες φωτισμό που τρέχει μέσα από το HUE+, τον GRID+ fan controller και την πλήρη υποστήριξη του CAM software της. Ακόμη και με αυτά τα features η τιμή της θεωρούνταν υψηλή, ενώ οι φήμες πως ο κατασκευαστής της μητρικής ήταν η ECS, γνωστή κυρίως από παλιότερα μοντέλα της αγοράς, επιβεβαιώθηκαν από επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας μια εβδομάδα περίπου μετά τη κυκλοφορία της. 
Σε ανακοίνωσή της η NZXT αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή θα μειωθεί στα $249, κάτι που όμως θα γίνει και στο bundle που θα πωλείται μαζί με τη μητρική. Συγκεκριμένα, τα LED strips που δόθηκαν στα πρώτα κομμάτια της αγοράς θα αφαιρεθούν στη πορεία από τη συσκευασία. Την αλλαγή αυτή έρχεται να αντισταθμίσει το γεγονός πως η μητρική θα συνοδεύεται πλέον όχι με 3 αλλά με 4 χρόνια εγγύηση από την NZXT, επιβεβαιώνοντας πως η εταιρία είναι σίγουρη για την ποιότητα κατασκευής

About Freegr network

Από το Blogger.