τεχνολογία

TechSaloniki 2018: δουλειά στον τομέα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας

Η μεγάλη συνάντηση επαγγελματιών από το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στο χώρο. Το διήμερο καριέρας, TechSaloniki, θα φιλοξενηθεί φέτος στο Βασιλικό Θέατρο στις 12-13 Οκτωβρίου.
Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με δεκάδες εταιρίες από το χώρο της τεχνολογίας που βρήκαν τους ιδανικούς συνεργάτες στα προηγούμενα TechSaloniki. Ελάτε στο διήμερο του TechSaloniki να γνωρίσετε τα στελέχη των εταιριών, να μιλήσετε για επίκαιρα τεχνολογικά θέματα του τομέα τους και να διεκδικήσετε να δουλέψετε μαζί τους σε μια από τις δεκάδες καινοτόμες θέσεις που είναι διαθέσιμες!
Web Developers, Mobile Developers, Engineers, Data Scientists, Consultants, Project Managers, QA Consultants, Quality Test Engineers και άλλες σχετικές με τον κλάδο θέσεις είναι διαθέσιμες και περιμένουν εσάς να τις καλύψετε.
techsaloniki 2018
Η Διαδικασία
Ο δρόμος προς τη νέα σου θέση εργασίας περνάει από κάποια απλά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις:
  1. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής
  2. Την πρώτη μέρα του event, αν θέλεις, παίρνεις μέρος σε μια γρήγορη και απλή διαδικασία Skill Matching
  3. Δείξε τις γνώσεις σου και μπες αυτόματα σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο TechSaloniki!
  4. Αν όλα πάνε καλά και έχεις όλα όσα ζητά ο εργοδότης, you are hired!
Ποιες ώρες συγκεκριμένα;
Από τις 12:00 έως και τις 20:00, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, θα σου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στα διάφορα skills.
Ανεξάρτητα από το βασικό σου πτυχίο ή την εξειδίκευσή σου, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων σου και ταυτόχρονα να πάρεις μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν εργασία!
techsaloniki-talks
Τι πρέπει να κάνω για να λάβω μέρος;
  1. Παράλληλα με την εγγραφή στην πλατφόρμα επιλέγεις σε ποια skills
    είσαι καλός.
  2. Διαλέγεις σε ποια skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου.
  3. Διαλέγεις το χρονικό περιθώριο που σε βολεύει. Επισυνάπτεις το βιογραφικό σου ή συμπληρώνεις το link με το online βιογραφικό σου.
  4. Την εβδομάδα πριν το event λαμβάνεις σχετικό SMS που σε καλεί να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου και σου δίνει οδηγίες!

About Freegr network

Από το Blogger.