κινητά

Huawei Mate 20X: επίσημo με οθόνη 7,2 ιντσών και ψύξη

Προς το τέλος της εκδήλωσης όπου είχαν ήδη ανακοινωθεί δύο συσκευές, τα Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro, η Huawei επεφύλασσε έναν ακόμη «άσσο» στο μανίκι της, που απευθύνεται στους gamers και όχι μόνο. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο Huawei Mate 20X το οποίο είναι το μεγαλύτερο τηλέφωνο της σειράς με την OLED οθόνη των 7,2 ιντσών, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των phablet της σειράς σε τρία. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια τεράστια μπαταρία φορτίου 5.000 mAh και είναι συμβατή με γραφίδα.
Η Huawei τόνισε την επιδόσεις που έχει η συσκευή στον τομέα των παιχνιδιών και το σχεδιασμό ψύξης με θάλαμο ατμού, το οποίο σε συνδυασμό με την τεχνολογία ψύξης με ταινία «graphene film» θα κρατάει το Kirin 980 SoC δροσερό ακόμα και σε συνθήκες πολύ βαριάς χρήσης, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν 6GB RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης, ενώ υπάρχει και μια έξυπνη διαμόρφωση διπλού ηχείου. Έρχεται με την ίδια Leica Triple κάμερα ανάλυσης 40MP που έχει και το Mate 20 Pro.
Για να υπογραμμίσει ακόμη περισσότερο την εστίασή της συσκευής στα παιχνίδια, η Huawei παρουσίασε επίσης ένα gamepad που συνδέεται με την αριστερή πλευρά του τηλεφώνου, μαζί με ένα αναλογικό stick και ένα D-pad. Το gamepad λειτουργεί άψογα μέσω plug and play και επιτρέπει μέχρι και 6 ώρες παιχνιδιού. Κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται λίγο σαν ένα Nintendo Switch με το δεξί Joy-Con να λείπει, αν και έχει μεγαλύτερη οθόνη.
Το Huawei Mate 20 X θα έχει τιμή λιανικής πώλησης στα € 899 όταν κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

About Freegr network

Από το Blogger.