freegr

Η Opera ενσωματώνει AI sidebar στον browser της


 Η Opera συνεχίζει την ενσωμάτωση AI εργαλείων στον νέο web browser της, ανακοινώνοντας επίσημα την προσθήκη της Aria, ένα side panel που τροφοδοτείται από το ChatGPT για να προσφέρει στον χρήστη έναν απλό, άμεσο και εύκολο τρόπο να βρίσκει πληροφορίες στο Διαδίκτυο, να δημιουργεί κείμενο ή κώδικα, ή απλά να λαμβάνει απαντήσεις για τις διάφορες ερωτήσεις του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Aria είναι μια δωρεάν υπηρεσία και πλήρως ενημερωμένη, καθώς είναι συνδεδεμένη στο Internet για να μην περιορίζονται οι γνώσεις της μέχρι το 2021, όπως συμβαίνει σε αρκετές άλλες υλοποιήσεις του ChatGPT. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης μπορεί να ρωτά για ό,τι νεότερο συμβαίνει στον κόσμο, με την Aria να αντλεί τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από το Διαδίκτυο.

Σε αυτό το πρώτο λανσάρισμα η Aria είναι διαθέσιμη μέσα από τον νέο web browser Opera One σε 180 χώρες, τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε beta έκδοση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Opera και στη συνέχεια θα σας έρθει η έγκριση στο email σας για να χρησιμοποιήσετε την Aria.

About Freegr network

Από το Blogger.