freegr

«Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας»: ΣΟΚ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ - Τι αποκάλυψε για UFO και Πεντάγωνο

 



Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και γνωστός για τις θεωρίες του σε θέματα που αφορούν ΑΤΙΑ επεσήμανε ότι είναι 100% σίγουρος ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη αλλά «είναι εδώ για πολύ καιρό» και μπορεί ακόμη και σήμερα να βρίσκονται στον πλανήτη.
Ο δρ Γκάρι Νόλαν, καθηγητής παθολογίας στην ιατρική σχολή του Στάνφορντ, έκανε τον εντυπωσιακό αυτό ισχυρισμό κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Salt iConnections στο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα σε συνέδριο με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα ΑΤΙΑ που έχουν συντριβεί».
Ο συντονιστής Άλεξ Κλόκους ρώτησε τον Νόλαν αν πιστεύει ότι η εξωγήινη ζωή έχει επισκεφθεί τη Γη, και ο καθηγητής απάντησε: «Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα - δεν έχει απλώς επισκεφθεί, είναι εδώ για πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ».
«Ξέρετε, οι άνθρωποι μιλούν για το σήμα "WoW!" αναζητώντας εξωγήινη νοημοσύνη. Το "WoW! σήμα" είναι ότι οι άνθρωποι το βλέπουν σε σχεδόν τακτική βάση, αυτή είναι η επικοινωνία που είναι ήδη εδώ", δήλωσε ο Γκάρι Νόλαν.
Το σήμα «Wow!» αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977. Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία υποβάθρου και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής. Από τότε οι επιστήμονες είπαν ότι ο ήχος μπορεί να προήλθε φυσικά από ένα ζεύγος κομητών.


Όπως μεταδίδει η nypost, Άλεξ Κλόκους σημείωσε ότι για πολλούς, η δήλωση του Νόλαν για εξωγήινη ζωή θα ήταν «δύσκολο να την πιστέψουν» και του ζήτησε να αποδώσει μια πιθανότητα στους ισχυρισμούς του.
«Εκατό τοις εκατό», δήλωσε ο Νόλαν. «Και αυτό δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο νόμος για την εξουσιοδότηση της Εθνικής Άμυνας ψηφίστηκε πέρυσι και υπογράφηκε από τον [Πρόεδρο] Μπάιντεν τον Δεκέμβριο. 30 σελίδες από αυτό είναι η ίδρυση ενός γραφείου αγνώστων εναέριων φαινομένων».
Σύμφωνα με τον Νόλαν, το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε Όλους τους Τομείς (AARO) έχει προσωπικό περίπου 25 ατόμων που έχουν αναλάβει «τη συλλογή πληροφοριών από όλα τα γραφεία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, τις υπηρεσίες πληροφοριών, και την ταξινόμησή τους σε ενιαία μορφή για πρώτη φορά, και την παροχή τους στο Κογκρέσο».
Έχει επίσης δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα καταγγελιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Κογκρέσο και να δίνουν πληροφορίες σε διαβαθμισμένες ρυθμίσεις.
«Το πιο πρόσφατο [περιστατικό καταγγελίας που] συνέβη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, και δημιούργησε μια σφηκοφωλιά στην Ουάσινγκτον», δήλωσε ο καθηγητής.
Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η πιο πειστική απόδειξη για τον ισχυρισμό του περί εξωγήινης ζωής στη Γη, ο Νόλαν είπε: «Πρέπει απλώς να δείτε τι κάνει η κυβέρνησή σας αυτή τη στιγμή γι' αυτό».
Σύμφωνα με τον Νόλαν, 12 Αμερικανοί γερουσιαστές από όλα τα υπόβαθρα και τις πεποιθήσεις υπέγραψαν τη δήλωση ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.
«Σε τι βασίζουν τις απόψεις τους; Βασίζουν τις απόψεις τους στις δεκάδες άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν εμφανιστεί και τους έχουν μιλήσει σε διαβαθμισμένα περιβάλλοντα», είπε.

About Freegr network

Από το Blogger.