τεχνολογία

TV Streaming ετοιμάζει το YouTube

Κανάλια από όλον τον κόσμο θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στο feed των χρηστών της πασίγνωστης video sharing υπηρεσίας YouTube. Έχοντας μπει στον χώρο του Music Streaming με το YouTube Music, αλλά και με τη συνδρομητική υπηρεσία YouTube Red, το YouTube επανέρχεται και σύμφωνα με πηγές θα λανσάρει ακό
μη ένα mode που θα ονομάζεται Unplugged και θα προσφέρει live streaming πραγματικής τηλεόρασης μέσω διαδικτύου. Λέγεται ότι η υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως τα Viacom, NBC, Fox και CBS τα οποία θα αποτελέσουν μόνο την αρχή μιας και στο πακέτο θα προστεθούν και συνδρομητικά κανάλια. 
Επιπλέον, το YouTube Unplugged θα "πλασάρει" τα διαθέσιμα "μπουκέτα καναλιών" ανάλογα με το είδος που προβάλλουν (ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, σειρές, ταινίες) κάνοντας έτσι πιο εύκολη την εύρεση της κατάλληλης συνδρομής. Το YouTube με την εν λόγω υπηρεσία ίσως προλάβει το Hulu, μια εξίσου γνωστή υπηρεσία στον χώρο του on demand streaming το οποίο εξέφρασε τις ίδιες βλέψεις για streaming τηλεοπτικών καναλιών στην δική του πλατφόρμα.

About Freegr network

Από το Blogger.