τεχνολογία

Custom και Υδρόψυκτη GTX 1080 από τη GIGABYTE

ΜΕ νέα τάση ωθεί τους χρονισμούς σε νέα υψηλά επίπεδα ενώ διακρίνεται για την ποιοτική κατασκευή σύμφωνα με την εταιρία. Μια ίσως από τις ισχυρότερες custom GTX 1080 αποκάλυψε η GIGABYTE. Ο λόγος για την GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming Water cooling η οποία σύμφωνα με την GIGABYTE υπόσχεται επιδόσεις το ίδιο μεγάλες με την ονομασία της! Το shroud που καλύπτει τη κάρτα περιλαμβάνει ένα μικρό διάφανο σημείο από το οποίο ξεπροβάλλει το block καθώς και τα RGB LED τα οποία μπορούν να πάρουν κάποιο από τα 16.9 εκ. διαθέσιμα από το σχετικό λογισμικό που δίνει μαζί η GIGABYTE.
Ως μια GTX 1080 ενσωματώνει τον νέο πυρήνα GP104 της NVIDIA με 2560 CUDA cores και κορυφαίες επιδόσεις μιας και πρόκειται για την ταχύτερη μονοπύρηνη κάρτα που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα η NVIDIA. Titan X-grade Chokes και Πυκνωτές σύμφωνα με τη GIGABYTE προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και μπορούν εύκολα να υποστηρίξουν τους ιδιαίτερα υψηλούς χρονισμούς σε OC mode που αναφέρει ο κατασκευαστής και ανέρχονται σε 1784 MHz Base και 1936 MHz Boost. Η GIGABYTE αναφέρεται και στη νέα σχεδίαση του block το οποίο λειτουργεί και ο baseplate με heatpipe το οποίο μεταφέρει την θερμότητα από τα γειτονικά components του πυρήνα όπως τις μνήμες και τα VRM διατηρώντας τα σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι πλεκτές σωληνώσεις και το ψυγείο των 120mm ολοκληρώνουν το κύκλωμα της υδρόψυξης που έχει τοποθετήσει η GIGABYTE στη νέα GTX 1080 Xtreme Gaming Water cooling. Τέλος, στο πίσω μέρος της συναντάμε και δύο HDMI θύρες για σύνδεση με VBR headsets καθώς και δύο 8-pin PCI connectors με αποκλειστικά LED ένδειξης για την σωστή τροφοδοσί

About Freegr network

Από το Blogger.