ειδήσιες

Microsoft: Το επόμενο smartphone μας θα είναι high-end

Πολλά ακούγονται για την πορεία της Microsoft στο χώρο των smartphones. Και μπορεί να έχει κάνει πίσω στην οικογένεια Lumia, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα δούμε νέες προτάσεις από την εταιρεία σύντομα.
Το επόμενο smartphone της Microsoft φαίνεται λοιπόν πως θα είναι μία high-end πρόταση που θα απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες. Αυτό τουλάχιστον σημειώνει σε σχετικές δηλώσεις του ο Corporate VP των Windows Kevin Gallo, που αναφέρει επίσης ότι η συσκευή θα είναι“καινοτόμα για την κατηγορία της”.“Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με αυτά που κάναμε στα Windows desktop” σημειώνει το μεγαλοστέλεχος της Microsoft, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα οδηγηθεί “σε κάποιες high-end και καινοτόμες προτάσεις όπως έχει κάνει και με το Surface”.
Σχετικά με τα Windows Mobile, o Gallo διευκρινίζει ότι ούτε τα εγκαταλείπουν ούτε υπάρχουν τέτοια σχέδια, καθώς δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην κατεύθυνση ή τη στρατηγική της Microsoft σε σχέση με αυτά. Τέλος, μας ενημερώνει ότι σύντομα η Microsoft θα διαθέσει μια σημαντική ενημέρωση για τα Windows 10 Mobile.
Περιμένουμε εξελίξεις και μάλιστα ενδιαφέρουσες, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα στο χώρο των smartphones για τo Redmond.

About Freegr network

Από το Blogger.