ειδήσεις

Η Canon με mirrorless κάμερα EOS M6

Η Canon ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια EOS M. Πρόκειται για την EOS M6 που διαθέτει τα κορυφαία Canon τεχνικά χαρακτηριστικά, σε ένα συμπαγές σώμα μικρών διαστάσεων.
Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας στον χώρο της φωτογραφίας, όπως έναν αισθητήρα APS-C ανάλυσης 24,2 Megapixel, σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF και επεξεργαστή DIGIC 7, προσφέροντας έτσι ταχύτητα επιπέδου DSLR και ποιότητα σε ένα συμπαγές σώμα, το οποίο μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε. Η μηχανή είναι σχεδιασμένη ώστε να ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση, ενώ η φωτογράφιση μέσα από την LCD οθόνη της EOS M6 επιτρέπει ασυνήθιστες γωνίες λήψης και δίνει τη δυνατότητα άμεσης και γρήγορης λήψης τη στιγμή που τη χρειάζεστε, αφού ενεργοποιείται ταχύτατα. Πιο αναλυτικά, αξιοποιώντας τον επεξεργαστή DIGIC 7 της Canon, μπορείτε να φωτογραφίσετε τις λαμπρές μέρες του καλοκαιριού, ή τα χειμωνιάτικα βράδια, καθώς έχετε στα χέρια σας προηγμένη ισχύ επεξεργασίας, η οποία εξασφαλίζει εικόνες πλουσιότερες σε χρωματικούς τόνους και λεπτομέρεια, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες φωτισμού.
Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα CMOS 24,2 Megapixel και το σύστημα Dual Pixel CMOS AF, επιτυγχάνεται ποιότητα και ταχύτητα επιπέδου DSLR, σε κάθε λήψη. Όσο για τις αυθόρμητες στιγμές, που δεν μπορείτε να ελέγξετε, όπως για παράδειγμα μια καλλιτεχνική παράσταση στο δρόμο ή μια σκηνή με έντονη δράση, η EOS M6 προσφέρει συνεχή φωτογράφιση με ρυθμό 7 fps, ή ακόμη και 9 fps αν επιλεγεί σταθερή εστίαση, κι έτσι δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ ούτε μια στιγμή. Το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης πέντε αξόνων, παρέχει τη δυνατότητα λήψης εξαιρετικά ομαλού βίντεο ανάλυσης Full HD 60p, που παραμένει σταθερό ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει, ενώ η σταθεροποίηση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο αν χρησιμοποιείτε έναν φακό με σύστημα Dynamic IS, όπως π.χ. τον EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

About Freegr network

Από το Blogger.