τεχνολογία

Η D-Link με λύσεις συνδεσιμότητας στο MWC 2017

Η D-Link θα παρουσιάσει την τελευταία σειρά λύσεων για Smart Home και Smart City στο Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη, εστιάζοντας στο θέμα «Connect to More». Τα προϊόντα της D-Link καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων για τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας – από τους M2M routers υψηλής ταχύτητας και τα LTE hotspot αυτοκινήτου, μέχρι τους «έξυπνους» αισθητήρες και το νέο σύστημα της εταιρίας Covr Whole Home Wi-Fi. Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, που διαρκώς εξελίσσεται, οι καινοτόμες λύσεις της D-Link μπορούν να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις, την εμπειρία του καταναλωτή και τον τρόπο ζωής του. Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν στο MWC 2017 από την D-Link:
4G LTE
Για τους σύγχρονους καταναλωτές, είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε εν κινήσει, είναι απαραίτητο να έχουν σύνδεση με υψηλές ταχύτητες. Η σειρά προϊόντων της D-Link με τους LTE Wi-Fi routers και τα φορητά mobile LTE Wi-Fi Hotspots συνδυάζουν την υψηλή ταχύτητα LTE Cat 9 (έως 450 Mbps για download) με το dual-band Wireless AC. Έτσι, περισσότερα άτομα μπορούν να μοιραστούν εύκολα μια μοναδική σύνδεση Internet, σταθερή, αξιόπιστη και με υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, τα Hybrid DSL+LTE routers συνδυάζουν το 4G LTE mobile Internet μαζί με γραμμή DSL για να διευκολυνθεί η ταχύτερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση με το Διαδίκτυο.
Machine to Machine (M2M)
Η D-Link θα παρουσιάσει στο MWC 2017 μια από τις πιο πλήρεις σειρές προϊόντων M2M που υπάρχουν στη βιομηχανία. Από αυτά ξεχωρίζουν το DWM-320, το οποίο είναι Wi-Fi hotspot με υποστήριξη OBD2 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο όχημα, και το DWM-312, ένα 4G LTE M2M router το οποίο παρέχει σε πραγματικό χρόνο συνδεσιμότητα δεδομένων Μ2Μ ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, γεγονός που το καθιστά την ιδανική συσκευή για τη λειτουργία κρίσιμων εφαρμογών, όπως η παροχή σύνδεσης στο ΑΤΜ.
Smart Home
Η D-Link διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες σειρές συσκευών Smart Home στο κόσμο και αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή ΙP καμερών στην Ευρώπη. Στο MWC, η D-Link θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην κορυφαία σειρά Smart Home, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κάμερας στον κόσμο που υποστηρίζει το Apple HomeKit, της Omna 180 Cam HD. Επίσης, μια νέα γενιά αισθητήρων mydlink Home Z-Wave και ένα νέο hub Z-Wave, ικανό να υποστηρίξει έως και 50 συσκευές μέσα σε ένα σύστημα. Τέλος, θα παρουσιάσει τις δύο νέες κάμερες που προστίθενται στη δημοφιλή σειρά Wide Eye, οι οποίες προσφέρουν θέαση 180 μοιρών χωρίς στρεβλώσεις, προσφέροντας στο χρήστη καλύτερη κάλυψη και απλοποίηση της εγκατάστασης.
Covr Whole Home Wi-Fi
Η νέα σειρά Covr Whole Home Wi-Fi συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες Wi-Fi και Powerline για να δημιουργήσει ένα ομαλό δίκτυο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν εύκολα ένα αξιόπιστο οικιακό δίκτυο με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Χάρη στην υβριδική προσέγγιση Wi-Fi με Powerline, η προσθήκη συνδεσιμότητας Wi-Fi γίνεται απλούστερη σε περιοχές όπου μόνη της η Wi-Fi τεχνολογία δεν είχε πρόσβαση.

About Freegr network

Από το Blogger.