Europe

Εξωστρέφεια με την ελληνική παρουσία στο MWC 2017

Παρών στο μεγάλο ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών, το Mobile World Congress θα δώσει και φέτος η Ελλάδα, η οποία, μάλιστα, διαθέτει και το δικό της περίπτερο στο Hall 8.1. Πρόκειται για την 5η συνεχόμενη χρονιά που η Ελλάδα έχει το δικό της περίπτερο στο φετινό MWC (27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου), το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια – εκθέσεις στην παγκόσμια αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο την αφρόκρεμα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις της Fira Gran Via ξεπερνά τις 100.000. 
Παρουσία στο περίπτερο θα έχουν 16 ελληνικές καινοτόμες εταιρείες και οργανισμοί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 5 ακόμη ελληνικές εταιρείες θα έχουν αυτόνομη παρουσία στους εκθεσιακούς χώρους, όπως επίσης 4 ακόμη startups θα δηλώσουν παρών στο 4YFN, την παράλληλη εκδήλωση για τις νεοφυείς επιχειρήσεις που διοργανώνεται το ίδιο χρονικό διάστημα. Επίσης, την ελληνική αποστολή θα συμμετέχουν και στελέχη από αρκετές ακόμη επιχειρήσεις με στόχο να πραγματοποιήσουν με επαφές με πιθανούς πελάτες και συνεργάτες από ολόκληρο τον κόσμο. 
Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το Enteprise Greece με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας, και μεγάλο χορηγό την Eurobank. Η αποστολή στο MWC έχει την υποστήριξη της ελληνικής Πολιτείας και τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Την ελληνική αποστολή υποστηρίζει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μέσω της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Την υποστηρίζουν, επίσης, η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και η Περιφέρεια Αττικής.

About Freegr network

Από το Blogger.