κινητά

Τέλος το home button στο iphone 8 λόγω εικονικών πλήκτρων;

ΑΛΛΑΖΕΙ τα δεδομένα η Apple με το νέο iPhone με ενσωματωμένη  OLED οθόνη 5,8 ιντσών δειυρύνοντας τον ωφέλιμο χώρο οθόνης καθώς η εμπειρία χρήσης θα γίνεται με εικονικά κουμπιά. 
Οι πληροφορίες λένε ότι θα καταργηθεί  το home button μειώνοντας έτσι το μέγεθος του bezel στο νέο κινητό. Μαζί με το home button χάνεται και η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, Touch ID, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία ενσωμάτωσης της αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει την αφαίρεση του home button είναι η οθόνη OLED που θα είναι παρόμοια σε μετρήσεις με το 4,7 ιντσών iPhone. 
Πάντως η πραγματική οθόνη του iPhone θα είναι 5,5 ιντσών αλλά το σώμα του θα είναι 4,7 ιντσών. Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πρότυπου iPhone με 4,7 και 5,5 ιντσών LED. Προηγούμενες δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι το iPhone 8 θα διαθέτει γυάλινο σώμα με ασύρματη φόρτιση ενώ τα υπόλοιπα δύο iPhone που πρόκειται να παρουσιαστούν φέτος δεν θα διαθέτουν ιδιαίτερες βελτιώσεις. Εκτός από την τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων το iPhone 8 θα διαθέτει και έναν σαρωτή ίριδας για την αναγνώριση προσώπου. Φημολογείται επίσης ότι η Apple σκοπεύει να ενσωματώσει στο ανερχόμενο smartphone νέα τεχνολογία που θα υποστηρίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς και μεγαλύτερο μέγεθος της μπαταρίας.

About Freegr network

Από το Blogger.