τεχνολογία

HP Deskjet GT 5820/10 AiO: Νέα σειρά εκτυπωτών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος

Η HP παρουσίασε τη νέα σειρά εκτυπωτών HP DeskJet GT 5820/10 All-in-One, απευθυνόμενη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ένα πολυμηχάνημα με σύστημα ενσωματωμένων δοχείων μελάνης που να καλύπτει εκτεταμένες παραγωγικές ανάγκες.
Η σειρά HP DeskJet GT χρησιμοποιεί έγχρωμα μελάνια χωρητικότητας έως και 8.000 σελίδων και μαύρο μελάνι χωρητικότητας έως και 5.000 σελίδων1. Με προτεινόμενη ενδεικτική τιμή λιανικής τα €7,5 για κάθε φιάλη, το κόστος ασπρόμαυρης εκτύπωσης ανέρχεται στα €0,0015 ανά ασπρόμαυρη σελίδα και στα 0,0009 ανά σελίδα για έγχρωμη εκτύπωση. Τα αυθεντικά HP μελάνια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν ευκρίνεια κειμένου, έντονα γραφικά και φωτογραφίες που αντέχουν στο νερό και στο ξεθώριασμα, επαγγελματική ποιότητα, καθώς και εκτύπωση χωρίς όρια. Η αναπλήρωση των δοχείων μελάνης είναι εξίσου εύκολη υπόθεση με το καινοτόμο spill-free σύστημα συμπλήρωσης μελανιού της HP. Οι φιάλες μπορούν με απλό τρόπο να συνδεθούν με το δοχείο χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω πίεση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα επίπεδα μελάνης μέσα από το διάφανο δοχείο. Το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον είναι απαραίτητο να χαρακτηρίζεται από συνδεσιμότητα και μάλιστα ασύρματη.
Ο νέος εκτυπωτής HP DeskJet GT 5820 All-in-One επιτρέπει στους χρήστες που εργάζονται εξ αποστάσεως να συνδέονται εύκολα μέσω του smartphone και του tablet τους. Ο εκτυπωτής μπορεί να τεθεί για πρώτη φορά σε λειτουργία και με τη χρήση μίας μόνο φορητής συσκευής. Ακόμη και χωρίς ασύρματο δίκτυο, το Wi-Fi Direct επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν άμεσα τον εκτυπωτή τους με τη φορητή συσκευή στο γραφείο. Επιπλέον, με την εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποστέλουν γρήγορα σκαναρισμένα αρχεία στο email τους ή στο cloud τους μέσω της φορητής συσκευής τους. Μπορούν εύκολα να εκτυπώνουν από μία ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και iPad χρησιμποποιώντας το AirPrint, ή μέσω smartphones και tablets που τρέχουν με συστήματα Android, Windows 8, Windows 10 και Chrome OS. Ο νέος εκτυπωτής HP DeskJet GT 5810 All-in-One διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες με τον HP DeskJet GT 5820 All-in-One, όμως χωρίς τις ασύρματες δυνατότητες.

About Freegr network

Από το Blogger.