τεχνολογία

Νέο premium convertible με Chrome OS

Η Google συνεχίζει να στηρίζει τα Chromebooks, τα laptops με το δικό της λειτουργικό σύστημα που είναι “χτισμένο” γύρω από τον Chrome browser. Η νέα πρόταση της εταιρείας στο κομμάτι του hardware, λοιπόν, που υποστηρίζει το Chrome OS είναι το Pixelbook, μία συσκευή ιδιαίτερα λεπτή (με 10,3 χιλιοστά πάχος) και βάρος 1,1 κιλό.
Θα είναι διαθέσιμο σε λευκό ή ασημί χρώμα έχοντας κατασκευή από αλουμίνιο, ενώ το trackpad και το εξωτετρικό stripe που περιλαμβάνει τις κεραίες για το WiFi και το Bluetooth από Gorilla Glass.
pixelbook_1
Η συσκευή είναι πολυλειτουργική, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε tablet ή να μείνει σε θέση tent για να παρακολουθήσετε μία ταινία.
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Google Pixelbook έρχεται με οθόνη 12,3 ιντσών ανάλυσης 2400x1600 pixels (QuadHD), 7th-gen Intel Core i5 ή Core i7 Y-series processors, 64GB, 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο, 8 ή 16GB RAM, συνδεσιμότητα 802.11a/b/g/n/ac Wi‑Fi και Bluetooth 4.1, καθώς και μπαταρία με διάρκεια ζωής 10 ώρες. Αξιοσημείωτο επίσης ότι μπορεί αυτόματα να συνδεθεί, μέσω tethering,  με το κινητό σας όταν δεν εντοπίσει Wi-Fi δίκτυο, ενώ επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο Google Assistant.
802.11a:b:g:n:ac Wi‑Fi, Bluetooth 4.1
Το Google Pixebook υποστηρίζει το Pixelbook Pen (κόστους 99 δολαρίων) ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα 999 δολάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.