Καταιγίδα Z370 μητρικών από τη GIGABYTE!

Η εταιρία ετοιμάζει τις υλοποιήσεις που θα κυκλοφορήσουν με τη νέα γενιά επεξεργαστών Coffee Lake εντός μιας εβδομάδας και η πρώτη λέξη που μας έρχεται είναι... RGB! Το brand AORUS επανέρχεται και έτσι θα δούμε τουλάχιστον έξι μητρικές με specs που θα καλύψουν και τους απαιτητικούς της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια βλέπουμε οι πυρήνες των κορυφαίων επεξεργαστών της mainstream πλατφόρμας να αυξάνονται κατά δύο, φτάνοντας τους 6 ενώ η Intel αναφέρει και βελτιώσεις στο single threaded κομμάτι, κάτι που θα δούμε από τη παρουσίασή μας στις 5 Οκτωβρίου.
 Η Gaming σειρά μητρικών υποστηρίζει τους νέους Coffee Lake επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel αλλά και μνήμες χρονισμένες έως και τα 4133MHz με τα XMP προφίλ της. Η AORUS σειρά μητρικών ενσωματώνει και ταχύτερη συνδεσιμότητα USB 3.1 χάρη στον controller 3142 της ASMedia που προσφέρει ταχύτητες έως 16Gbps από τα standard 10 Gbps άλλων ελεγκτών. Άλλες προσθήκες έχουν να κάνουν με την υποστήριξη μέχρι και τριών NVMe SSD σε RAID για ταχύτητες άνω των 3GB/s σε ανάγνωση και εγγραφή, προσφέροντας πρακτικά υψηλές επιδόσεις με χαμηλό latency για απαιτητικές εφαρμογές. 
Η εταιρία δε παραλείπει και τον ήχο, έχοντας το κύκλωμα με το ESS Sabre DAC που υπόσχεται ασύγκριτη ποιότητα πολυκάναλου ήχου με εύχρηστο software για τον έλεγχο και τη ρύθμιση της κάθε επιλογής, για τη καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία. Για το τέλος αφήνουμε το RGB που επιστρέφει δριμύτερο με έντονα και σαφή χρώματα στα νέας σχεδίασης heatsinks που προσθέτουν μια πιο aggressive εμφάνιση στο lineup. Η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.