Φωτογραφία του εξαπύρηνου Core i5 10400

Οι αριθμοί των επερχόμενων επεξεργαστών της Intel αυξάνονται και έτσι ο επόμενος εξαπύρηνος που ίσως γίνει αρκετά δημοφιλής είναι ο Core i5 10400.
Το εν λόγω μοντέλο εμφανίστηκε σε φωτογραφία σε Κινέζικο forum και μαζί κυκλοφορεί και μια εικόνα με τα specs του επιβεβαιώνοντας πρακτικά τη πρώτη λίστα που είχαμε δει προ λίγων ημερών. Τα specs δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα εξαπύρηνο επεξεργαστή με HyperThreading και TDP από 65W για το κλειδωμένο μοντέλο φτάνοντας έως και τα 125W στο βασικό που σημαίνει ότι θα έχουμε έναν επεξεργαστή με αυξημένες συχνότητες ενώ θα μπορεί να τις κρατήσει για περισσότερη ώρα από την 65W παραλλαγή της Intel.
Οι συχνότητες είναι ήδη πολύ κοντά με τον Core i5 9400(F) της Intel στα 2.9GHz για το base clock ενώ και η σχεδίαση είναι πανομοιότυπη χωρίς μεγάλες διαφορές από τους προκατόχους τους διατηρώντας και την ίδια λιθογραφία των 14nm όπως και η τωρινή οικογένεια Coffee Lake με ισχυρότερο τον Core i9 9900K. Αυτός όπως και το υπόλοιπο lineup της Intel θα ανακοινωθεί πιθανόν στις αρχές του επόμενου μήνα με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά άμεσα στα καταστήματα της αγοράς.

, , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.