athens

“Μένουμε Σπίτι”: Οι δωρεάν παροχές από τους παρόχους Cosmote, Vodafone, Wind και Forthnet

Δωρεάν παροχές: Ο κορωνοϊός αποτελεί γεγονός. Το ίδιο ισχύει και για την καραντίνα. Σκοπός δεν είναι άλλος από την αποφυγή της εξάπλωσής του. Ωστόσο, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι προσφέρουν έμπρακτα τη βοήθειά τους. Αυτό, διότι προσφέρουν μια σειρά από δωρεάν προνόμια στους συνδρομητές τους. Αναλυτικότερα:
Δωρεάν παροχές: Τι προσφέρει η Cosmote, διότι «μένουμε σπίτι»
– Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής.
– Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία.
– COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY.
Δωρεάν παροχές: Τι προσφέρει η Forthnet, διότι «μένουμε σπίτι»
– Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της.
– Τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της.
Δωρεάν παροχές: Τι προσφέρει η Vodafone, διότι «μένουμε σπίτι»
– Στους ιδιώτες: 400′ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών.
– Στους ιδιώτες: 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost.
– Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις: 400′ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών.
– Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις: 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost.
– Στην οικογένεια και τα παιδιά: Δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες.
– Στην οικογένεια και τα παιδιά: Αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainyVodafone.gr/brainy.
– Στην οικογένεια και τα παιδιά: Δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.
Δωρεάν παροχές: Τι προσφέρει η WIND, διότι «μένουμε σπίτι»
– Στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής: 15 GB.
– Στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής: 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία.
– Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις: 15 GB.
– Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις: 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία. Να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές WIND που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία θα έχουν αυτόματα διαθέσιμα 1500’ από τις δύο χώρες προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ καθώς και 1500 MB από την Κυριακή 22/3 και για 30 ημέρες.
– Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις: Την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing μέσω της οποίας με έναν τηλεφωνικό αριθμό κι έναν κωδικό μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιηθεί φωνητική διάσκεψη με έως και 30 συμμετέχοντες.

About Freegr network

Από το Blogger.