ειδήσεις

ΤΟ LAST SHIP ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ;

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του William Brinkley "The Last Ship" και επικεντρώνεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κόσμο. Μετά από μια παγκόσμια καταστροφή που εξαφανίζει σχεδόν ολόκληρο των πληθυσμό της Γης, το πλήρωμα ενός αντιτορπιλικού αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ενός κόσμου, στον οποίο ίσως είναι οι μοναδικοί επιζώντες.
 Είδος:Δράμα, Δράσης & Περιπέτειας, Επιστ. Φαντασίας Χώρα:ΗΠΑ Δημιουργός:Steven Kane, Hank Steinberg Πρωταγωνιστούν:Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Marissa Neitling.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ...
Σειρά περιπέτειας που έχουμε δει όλες τις σεζόν αλλά το πιο ενδιαφέρον ΕΙΝΑΙ η 3η σεζόν όπου ο ιός έχει μεταλλαχθεί στην Κίνα μετά την ανακάλυψη του πρώτου εμβολίου- αυτό ταιριάζει με τα πρώτα 2 στελέχη της εποχικής γρίπης- φτάνοντας στο σημείο να έρθουν σε..σύγκρουση ΗΠΑ και Κίνα. 

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι στο τρέιλερ της ταινίας στην 3η σεζόν εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα η περιοχή του επικέντρου του κορωνοιού στην Κίνα κάτι που γεννά όντως πολλά ερωτηματικά! Οι συμπτώσεις όμως δεν μένουν εδώ καθώς γίνεται λόγος για την..διασπορά του ιού φτάνοντας στο σημείο να έχει προβλέψει την σημερινή κατάσταση. Σενάριο ή όχι φαίνεται ότι η τέχνη προηγείται από την πραγματική ζωή..σύμφωνα με το freegr.gr οι συμπτώσεις είναι αρκετές πλέον..
ΣΤΗΝ 4η ΣΕΖΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑΥΜΑΧΙΑ..ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ στην 6η ΣΕΖΟΝ
Ο ιός μεταλλάσσεται μολύνοντας τα φυτά, ο κόσμος πεινάει, κάποιος κάπου έχει βρει τους μοναδικούς σπόρους ενός άνοσου φυτού (εμένα  μου μοιάζει για μοσχοκάρυδο αλλά κούκου), ένας τρελός επιστήμονας που θέλει να ελέγχει τον κόσμο, ο «νόστος», το φθηνό ναρκωτικό που σε τραβάει στη λήθη, ελληνικά νησιά, ελληνικές θάλασσες, ήλιος, ελιές, μπόλικη Ελλάδα.
Καλό ακούγεται.
Αλλά συγκρίνοντάς το με τις πρώτες 3 σεζόν, αυτή τη λες και λίγο ενδιαφέρουσα...
mFeyV
Χωρίς να σας τη σπάσω με σπόιλερ, θα πω ότι αρχικά τα ελληνικά των ελληνοαμερικάνων ηθοποιών που υποδύονται τους Έλληνες είναι μέτρια και θα έπρεπε να υπάρχουν λιγότεροι διάλογοι στα ελληνικά για λόγους αισθητικής και μόνο. Όταν είναι λίγο, είναι χαριτωμένο, όταν είναι πολύ και μάλιστα με ατάκες κλισέ, είναι γελοίο. Όχι ότι φταίει η τραγουδιστή προφορά των φίλτατων ελληνοαμερικανών. Φταίει το ότι μιλάμε για σειρά δράσης με μεγάλη ένταση, συναισθηματική φόρτιση, και το μπινελίκι καλό είναι να το ρίχνεις στη γλώσσα σου αλλιώς …ακούγεται απλά αστείο. Αυτό. www.freegr.gr

About Freegr network

Από το Blogger.