Το Halo: Combat Evolved Anniversary ξανά στο PC

17 χρόνια μετά τη πρώτη του κυκλοφορία στο PC, το Halo: Combat Evolved Anniversary επανακυκλοφορεί ως μέρος της συλλογής Halo: The Master Chief Collection.
Σε μια αιφνίδια ανακοίνωση προέβη η Microsoft μαζί με τον developer της σειράς παιχνιδιών 343 Industries η οποία ανακοίνωσε επίσημα την είσοδο του remaster Halo: Combat Evolved Anniversary το οποίο έρχεται ξανά στο PC μετά τη πρώτη του κυκλοφορία το 2003. Τότε ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει με αρκετά προβλήματα για τα τότε συστήματα της αγοράς και είναι το δεύτερο remaster που κυκλοφορεί για το παιχνίδι, αφού το 2011 υπήρξε μια επετειακή έκδοση 10 ετών για το Xbox 360 που διέθετε μεταξύ άλλων και ανανεωμένο ήχο/γραφικά.
Μόλις πριν λίγες ώρες έχουμε τη δεύτερη και σημαντικότερη ανακοίνωση που έχει να κάνει με την επανακυκλοφορία του Halo: Combat Evolved Anniversary στο PC, ως μέρος της Halo: The Master Chief Collection που για την ώρα έχει δύο διαθέσιμα παιχνίδια, με πρώτο το Halo Reach. Το Combat Evolved έχει πλέον υποστήριξη για ευρείες οθόνες και αναλύσεις έως 4K UHD με δυνατότητα εκτέλεσης στα 60 FPS ή υψηλότερα μαζί με εγγενή υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι. Ανάμεσα στα νέα στοιχεία έχουμε και την 'μοντερνοποίηση' αρκετών στοιχείων όπως του HUD αλλά και την είσοδο υψηλότερης ποιότητας υφών που ξυπνούν μνήμες στους λάτρεις της σειράς.
Τα παιχνίδια της συλλογής δίνονται και μεμονωμένα έναντι 9.99€ από το Steam και έτσι τα πρώτα δύο είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά.

, ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.