ειδήσεις

HP Mini 210 με AtomX2

ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Intel που αφορά στην νέα πλατφόρμα για mini notebooks (netbooks) και small form factor desktop PCs (nettops) με το chipset Intel NM10 Express και τους επεξεργαστές τύπου Intel Atom (PineTrail) πολλοί κατασκευαστές έσπευσαν να διαρρεύσουν πληροφορίες για νέα προϊόντα. Η HP σύντομα θα διαθέσει στην αγορά το νέο HP Mini 210.
Το ανάλαφρο κατά τα άλλα netbook διαθέτει στο εσωτερικό του τον νέο επεξεργαστή Intel Atom N450 στα 1,66GHz, 1GB μνήμης και το υποσύστημα γραφικών Intel GMA 3150 ενώ το κεντρικό chipset δεν είναι άλλο από το Intel NM10 Express. Οι συνθέσεις του φορητού μπορούν να περιλαμβάνουν 3-cell ή 6-cell μπαταρία και με σκληρό δίσκο 160GB ή 250GB. Στον "standard" εξοπλισμό του HP Mini 210 ανήκουν επίσης το Chiclet keyboard, webcam, 802.11b/g/n Wi-Fi και 5-in-1 card reader.
Όσο αφορά στους χρωματισμούς, το HP Mini 210 θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα (μπλε, κόκκινο, ασημί και μαύρο) και το κόστος του θα βρίσκεται ανάμεσα στα $320 και $400 ανάλογα το επίπεδο του εξοπλισμού. Οι τιμές είναι χαμηλές όπως στο παρελθόν και αγωνιούμε να το δούμε στην χώρα μας για να κάνουμε...διπύρηνα πάρτυ...

About Freegr network

Από το Blogger.