ειδήσεις

Αλλο ένα νέο netbook Foxconn SZ901P

Ο χορός των νέων φορητών εξοπλισμένα με τον νέο Intel Atom δεν έχει τελειωμό αλλά η είδηση είναι ότι εισέρχονται νέοι παίκτες στην αγορά όπως το νέο netbook από την Foxconn βασισμένο στους νέους Atom και με λειτουργικό σύστημα FoxOS.
Το φρέσκο Foxconn SZ901P είναι ένα netbook που ενσωματώνει τον νέο Intel Atom N450 στα 1,6 GHz, ενώ η σημαντική διαφοροποίηση του από τον ανταγωνισμό είναι πως θα έρχεται διαθέσιμο είτε με Windows XP, είτε με FoxOS ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Linux, το οποίο παρέχει΄έμφαση στις υπηρεσίες πολυμέσων, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα εργαλεία διαχείρισης με αποτέλεσμα τις καλές επιδόσεις του και με άμεσο μπουτάρισμα.
Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την διαγώνιο της οθόνης του ή το μέγεθος της μνήμης και του σκληρού δίσκου, αλλά θα αποτελέσει δυνατό χαρτί της εταιρείας αφού στην βασική έκδοση φαίνεται να υπάρχει bluetooth, Wi-Fi, web camera, card reader 3 σε 2, τρεις θύρες USB και έξοδο D-Sub για εξωτερική οθόνη. Στον προαιρετικό εξοπλισμό του θα βρείτε modem 3G για σύνδεση στο internet από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

About Freegr network

Από το Blogger.