ειδήσεις

Αξιοποιήστε τα Windows Home Server

Με δύο νέα βίντεο η ομάδα προγραμματιστών της Microsoft παρουσίασε μερικές από τις λειτουργίες των Windows Home Server. Στο πρώτο βίντεο η Microsoft αναφέρεται στα πλεονεκτήματα των Windows Home Server για την περιοχή SOHO (Small Office/Home Office). Για παράδειγμα, μπορούν να αποθηκευτούν ταυτόχρονα πολλά αρχεία σε ένα κεντρικό σημείο. Κάτι που μπορεί να γίνει αυτόματα για τους clients ενός δικτύου.
Έτσι η απώλεια δεδομένων ενός υπολογιστή που συνδέεται σε ένα δίκτυο δεν αποτελεί πια πρόβλημα, καθώς τα αρχεία του βρίσκονται στη μορφή backup στον server. Και η επαναφορά των αρχείων μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον τα Windows Home Server επιτρέπουν μια ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα μέσω του Internet.
Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε πως μπορεί μια οικογένεια να χρησιμοποιήσει τα Windows Home Server. Εδώ τα Home Server παρομοιάζονται με μια κρύπτη, στην οποία μπορεί κανείς να φυλάξει τις ψηφιακές του αναμνήσεις, όπως, για παράδειγμα, βίντεο και φωτογραφίες. Επιπλέον προσφέρεται μια απλή και γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα στο χρήστη ενός δικτύου. Και χάρη στη λειτουργία αναζήτησης των Windows βρίσκετε εύκολα τα αποθηκευμένα σας δεδομένα.




About Freegr network

Από το Blogger.