ειδήσεις

Νέοι AthlonII από την AMD

Η AMD ετοιμάζει εκπλήξεις μέσα στο Γενάρη κυκλοφορώντας αρκετούς νέους επεξεργαστές, οι οποίοι θα αποτελούν ταχύτερες εκδόσεις, ήδη, υπαρχόντων μοντέλων της. Αρχικά θα δούμε τον Phenom II X2 555 BE, έναν διπύρηνο που θα πάρει τα σκήπτρα των επιδόσεων σε αυτήν την κατηγορία επεξεργαστών της AMD. O AMD Athlon II 630 διαθέτει, απεναντίας, τέσσερις πυρήνες και λειτουργεί στα 2,8GHz. Η τιμή του δεν θα ξεπεράσει τα 90 ευρώ.
Αλλά και ο Athlon II 635 θα κοστίζει, παρομοίως, κάτω από τα 100 ευρώ, ενώ θα τρέχει στα 2,9GHz. Κανείς από αυτούς δεν θα διαθέτει μνήμη L3 cache, κάτι που εξηγεί και τη χαμηλή τιμή τους.
Παράλληλα η AMD σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά έναν νέο τριπύρηνο, τον Athlon II X3 440 που θα λειτουργεί στα 3GHz, όπως κι έναν επιπλέον διπύρηνο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου παραμένουν ακόμα ανοικτά. Αυτοί οι επεξεργαστές θα κοστίζουν 70 και 50 ευρώ αντίστοιχα. Για την υποστήριξη των νέων επεξεργαστών η AMD θα κυκλοφορήσει νέα chipsets της σειράς 800, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από μια βελτιωμένη ενσωματωμένη μονάδα γραφικών.
ΠΗΓΗ:Fudzilla

About Freegr network

Από το Blogger.