ειδήσεις

Η χρονιά των tablet απο MS και HP!

ΑΡΚΕΤΕΣ φορές αναφέραμε ότι το 2010, θα είναι σαφέστατα η χρονιά των tablet PC παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλια σε επίπεδο νέων προϊόντων και τεχνολογιών. Όπως γνωρίζουμε εδώ και ώρες ότι η Google ανακοίνωσε με έμφαση το Google Nexus One, ενώ στα τέλη του μήνα περιμένουμε ένα μεγάλο event από την Apple για το iSlate ή το Apple Tablet ή το iOpwsTheleisPesme. Σήμερα ωστόσο νέα τροπή έλαβε ο πόλεμος των Tablet που κορυφώνεται καθώς ασφαλείς πληροφορίες των New York Times υποστηρίζουν ότι ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft, ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια καινούργια Tablet συσκευή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο CES σε ελάχιστες ώρες (ώρα Αμερικής).
Το προϊόν εικάζεται ότι θα αποτελεί ένα joint venture μεταξύ της Microsoft και της HP, στην ίδια λογική στην οποία βασίστηκε και το Nexus One, η HP φροντίζει για το hardware της συσκευής ενώ η Microsoft ετοιμάζει το Software. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά και της δυνατότητες ένος e-reader με multi-touch δυνατότητες.
Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι η οθόνη του θα κυμαίνεται στις 10 ίντσες με αρκετά βολικό εικονικό πληκτρολόγιο, με πλούσια συνδεσιμότητα αλλά και λειτουργικό που απο ότι φαίνεται θα αποτελέσει έκπληξη για τις ιντερνετικές μας εργασίες.

About Freegr network

Από το Blogger.