ειδήσεις

EVGA W555: απλά τέλειο!

Το EVGA W555 motherboard ενσωματώνει είτε το πιστεύετε είτε όχι, δύο sockets LGA1366, 12 θέσεις για μνήμες DDR3 RAM όπως και 7 PCI slots. Επιπλέον έχει σχεδιαστεί για τον overclockig, ενώ σύμφωνα με το bit-tech.net, προορίζεται κυρίως για χρήση σε servers. Δύο πράγματα που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να ταιριάζουν.
Το motherboard διαθέτει ενσωματωμένο το X58 chipset, μπορεί να εξοπλιστεί με δύο Xeon και προσφέρει οκτώ θύρες SATA και USB 3.0. Το EVGA W555 θα κυκλοφορήσει φέτος στην αγορά χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια ακριβής ημερομηνία. Παρομοίως άγνωστη παραμένει και η τιμή πώλησης του.
ΚΑΙ Η MSI ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ...
Η σειρά "Big Bang" της MSI αποτελείται σήμερα από δύο μοντέλα, τα Big Bang Fuzion (με το multi-graphics chip της Lucid, Hydra) και Big Bang Trinergy. Και τα δύο motherboards βασίζονται στο chipset Intel P55 Express ενώ διαθέτουν socket τύπου LGA1156. Η MSI φαίνεται πως επιθυμεί να επεκτείνει την σειρά Big Bang και στην "μεγάλη κατηγορία" και έτσι αναμένουμε ένα νέο motherboard με την ονομασία Big Bang XPower.

About Freegr network

Από το Blogger.